Ο Kornfeil και η Hanika ήρθαν στην Ιταλία στο τέλος ενός προσδόκιμου ζωής

Τόσο ξεκαρδιστική Τσέχοι μετά την απόκτηση και ξεκινώντας από την δεύτερη σειρά ήταν να συνάψουν μέρος μιας ισχυρής ομάδας ηγεσία στην οποία η σειρά είναι συνεχώς χυθεί και οι ίδιοι Kornfeil και Hanika βρέθηκε επανειλημμένα στο βάθρο. Εκδηλώσεις στο τελευταίο γύρο, αλλά έχασαν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν για το βάθρο, όπου ήταν πιο πρόσφατα οι τσεχικές αναβάτες στον θρίαμβο του 2010 στο Ισπανικό Grand Prix Moto2 Karel Abraham.Kornfeilovým μέγιστη παρέμεινε στην πέμπτη θέση, Hanikovým έβδομη.

«Ήταν μια καταπληκτική κούρσα και μου άρεσε πολύ, λυπάμαι, δεν προκλήθηκε από πτώση, επειδή το κουτί ήταν τόσο κοντά!» Είπε Hanika στο προφίλ σας στο Facebook με την οποία Ο Vázquez έλαβε ένα ποινικό σημείο για το ατύχημα. «Προσπάθησα να βρω μια θέση στη γωνία, θα μπορούσε να κινηθεί λίγο προς τα εμπρός, αλλά ξαφνικά ήρθε το πρωί και ήμουν ξαπλωμένος στο έδαφος. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα γι ‘αυτό, επειδή με χύθηκε από πίσω. Είναι πάρα πολύ παγωμένο γιατί το κιβώτιο ήταν πολύ πραγματικό σήμερα. Ήταν πιθανώς ο καλύτερος αγώνας μου “, πρόσθεσε.

Kornfeil μετά από μια σύγκρουση με τους συναδέλφους Ισπανός κατέληξε εκτός πίστας και έχασε την ευκαιρία για μια αξιοπρεπή θέση. “Δυστυχώς, είναι και ο αθλητισμός.Σήμερα έχουμε σίγουρα έχουμε, έχουμε τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις, έτσι ώστε να είναι το τέλος του αρκετά απογοήτευση «, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Kornfeil, ο οποίος είχε πάει στραβά κατά τη 1xbet προγνωστικα στοιχηματοσ λήξη του αγώνα καλή αίσθηση. “Είχα μια φανταστική μοτοσικλέτα. Ένιωσα πολύ καλά, πράγμα που ο καθένας ήξερε για ιππασία ομιλία μου. Είναι αναγκαίο να ληφθούν από αυτό που έχουμε και πάλι σημειώσει σημαντική πρόοδο και οδήγησε ένα όμορφο αγώνα. «Νίκη Premiere καριέρα κερδίσει στην πίστα στο Mugello της Πορτογαλίας Miguel Oliveira κατά 71 χιλιοστά του βρετανικού πρωταθλήματος ηγέτης Danny Kent.

Race ισχυρότερη κατηγορία κέρδισε το MotoGP Ισπανός Jorge Lorenzo με την Yamaha και σημείωσε την τρίτη νίκη στη σειρά.Ο δεύτερος ήταν ο Ιταλός Andrea Iannone με τον ducati πριν τον συμπατριώτη του Valentino Rossi, ο οποίος διατήρησε ηγετική θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ιταλική βετεράνος ήταν στο βάθρο σε έξι γκραν πρι φέτος και οδηγεί μπροστά από το συμπαίκτη Lorenzo μόλις έξι πόντους.

Το όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου, με ενθουσιασμό Marc Márquez. Ο νεαρός Ισπανός κατόρθωσε να αντιμετωπίσει την σπορτινγβετ στοιχημα έναρξη της 13ης θέσης και ξεκίνησε τη δεύτερη θέση, αλλά έπεσε και ο αγώνας δεν τελείωσε. Στην τρέχουσα σειρά, έχασε 49 πόντους στην πέμπτη θέση της Rossi. Ο μόνος Τσέχος αναβάτης της βασιλικής κατηγορίας Αβραάμ έφτασε στο Grand Prix για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Στην αρχή του αγώνα, έπρεπε να περάσει από τα κουτιά νωρίς και να τελειώσει το Grand Prix ως προτελευταίο, δέκατο έβδομο λεπτό και ένα τέταρτο πίσω από τον Lorenzo.Από τα πρώτα σημεία της σεζόν και ακόμα περιμένει.

«Μπορώ να το έχω για τον εαυτό μου, μπορώ να ξεκινήσω το μάθημα πετάχτηκε και ήταν δικό μου λάθος. Λίγη κρίμα είναι ότι παρόλο που επιβράδυσα αμέσως και δεν έκανα τίποτα, τιμωρήθηκα επίσης. Σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν από το καλοκαίρι αυτό δεν πρέπει να ισχύει. Αλλά το παίρνω, το λάθος μου “, είπε ο Αβραάμ στην ιστοσελίδα του. “Ωστόσο, είναι θετικό για εμάς μέσα στην ομάδα. Οδήγησα ανταγωνιστικές φορές σε όλο τον αγώνα και κυρίως κατόρθωσε να εξαλείψει το πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση που μας μαστίζεται από την αρχή της σεζόν «, είπε.

Rate this post