Bet365 de bästa julbonuserna från Santa Claus!

Bet365 Kampanjer

Santa är en mycket älskad av barn eftersom det ger varje år på juldagen gåvor. Det ser ut som samma karaktär flyttade i världen av vadslagning och spel och det lånar fler och fler märken att skapa kampanjer och helgdagar.

Till exempel, Santa Claus ger Bet365 bingo spelare gåvor värda tjufem tusen kronor. Även vi vill ta del i denna kampanj Santa Claus på Bet365 och vi tyckte att idén var att dela med dig och att veta att alla njuta av en gåva, oavsett hur liten eller symbolisk det kan vara. Varje spelare är glad när han får ett gratisspel. Vanligtvis finns det bonus som är avsedd att skydda oss mot genom utförandet av pengar i vårt växt vadhållare. Den vanligaste gratisspel bonus och registrering erbjuds av erbjudanden som erbjuds av bookmakers. Det finns ingen fördröjning i mottagandet av bonus – du har bara 7 dagar!

En förutsättning för att få en gåva från Santa Claus på Bet365 är att vara en aktiv bingospelare. Under hela december månad promotieii specifikt raska priser eller gåva från Santa 50.ooo värt euro kommer att delas in 3000 kreditkonton öppnade Bet 365 spelare. Läs reglerna och träffa närmare föreskrifter för denna kampanj! Av utlåningen 3000 prispengar present 5 kommer att vara 2000 kronor vardera. Tror inte chansen att få en av de priser, kanske du kan vara den lyckliga en av de 5 priser av två tusen kronor.

Bet365 de bästa julbonuserna från Santa Claus!
5 (100%) 1 vote