Bet365

bet365 logobet365 erbjuder bästa-odds-garanti på varje galopp- och greyhoundlopp – varje dag!

Ta oddset på ditt val när du placerar dina spel hos bet365 – om startoddset (SP) är högre kommer de att betala ut till det högre oddset! Långtidsspel, Tote/Pari-Mutuel (spel och utdelning), Att inte vinna, Förbättrad vinnare, Säkerhetsspel och spel på Liveodds är exkluderade från detta erbjudande.

Detta erbjudande inkluderar banodds (BP), bet365:s tidiga odds (EP), singlar och flervalsspel liksom Showcast för samtliga lopp där ett fast odds erbjuds. Erbjudandet gäller endast spel placerade på Vinnare och Vinnare/Plats på marknader med fasta odds samt förbättrade villkor för Plats-marknader. Alla andra marknader, inklusive långtidsspel (såvida annat inte anges) och Tote/Pari-Mutuel (spel och utdelning), exkluderas från detta erbjudande. Samtlig Australasiatisk kapplöpning exkluderas.
Om du t.ex. tar 4.0 i tidigt odds och ditt val vinner till oddset 5.0 får du vinstutbetalning till oddset 5.0!

Villkor tillämpas.

 

Tjäna mer på dina flervalsspel före match på amerikanska och kanadensiska sporter hos bet365. Inkluderar grundserien och slutspelet i amerikansk fotboll, basket, ishockey och baseboll. Du kan tjäna en bonus på upp till 50% då du vinner på flervalsspel med två eller fler val på följande 2-vägs marknader inom NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB eller NHL: Handikapp, Totalt, Handikapp – 1:a halvlek, Handikapp – 2:a halvlek, Totalt – 1:a halvlek, Totalt- 2:a halvlek samt spel på Matchodds.

Bonusen gäller inte då ett spel helt har stängts i förtid med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer bonusen att baseras på återstående aktiv insats och den högsta möjliga bonusen som du kan få är £100.000, eller motsvarande i annan valuta. Då ett kvalificerande spel har redigerats med funktionen Ändra spel motsvarar ett eventuellt återbetalningsbelopp den nya insatsen och inte den ursprungliga. Då ett riskfritt spel redigeras med hjälp av Ändra spel kommer ingen återbetalning att ges och erbjudandet kommer inte längre att gälla. Flervalsbonusen gäller inte för Parlayspecialare, Teaserspecialare eller kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15’s, Lucky 31’s etc.

Villkor tillämpas.

 

 

 

Bet365
5 (100%) 4 votes