Få pengar tillbaka på Betway och satsa säkert!

Kampanjer Betway

Sista chansen för dig att hoppas på kvalifikationer i den europeiska våren ligan, samt nya möjligheter för spelarens blå-gula fans njuta stor cashback om du satsar på Champions League-match med ditt favoritlag. Du vet bättre spel på cashback avkastning om du sätter en förlorare, och om du väljer att sätta på en blå-gula färger på Betway en cashback på 400 kronor.

Vårt råd är inte missa denna blå-gul cashback favoritlag oavsett vad du har i åtanke. Cashback som nämnts ovan, finns på betway.se och nya fördelar för kunder och välkomstpaket, som kan producera 100% första insättning upp till ett värde av fem hundra kronor.
Minimikraven för deltagande i kampanjen är listade nedan:

  • Betway att öppna ett konto på några minuter och gör en insättning i konsistensen att använda så många bonus upp till maximalt 500 kronor
  • prenumerera på denna kampanj, och ta hand om honom är redan är inloggad på ditt konto
  • satsa minst 25 spel kronor alternativ på varje match blått och gult för att matcha och om det slutliga resultatet kommer att bli 0-0 insats kommer att återbetalas upp till 200 kronor (beroende på hur satsning)

Vänta inte! Skapa ett gratis konto på Betway och börja satsa på matchen och vinna pengar!F å en fantastisk upplevelse och börja ett nytt liv som en lärd av sporten.
Denna mängd av kampanjer är en riktig höjdare för både fans och nybörjare.

Få pengar tillbaka på Betway och satsa säkert!
5 (100%) 2 votes