Francuska je uspjela podvestiti natrag za Englesku Six Nations Grand Slam nagib

Guy Novès je pojačao francuski stražnji red kako bi se suprotstavio Engleskoj moći koja će u subotu navečer tražiti prve Grand Slame u 13 godina u Parizu.

Noves, francuski trener, koji je Želi izbjeći treći ravno poraz nakon što je Les Bleus otvorio svoje vladavine s domaćom pobjedom nad Italijom i Irskom, podsjetio je Bernard Le Roux, čiji je zadnji test pojavio u četvrtfinalu Svjetskog kupa u listopadu Bet365 klađenje putem interneta protiv Novog Zelanda u Cardiffu, dok je Loann Goujon počinje u No8 s Damienom Choulyom koji se preselio u slijepu stranu.

Francuska je naslovnica nada završila u Murrayfieldu prošle nedjelje, kada je kombinacija pogrešaka rukovanja i nedorečenosti dovela do pušenja ranog vodstva i oni su u opasnosti od Završavši u dnu polovice tablice petu godinu za redom, iako su osvojili Bet365 posljednje dvije utakmice doma protiv Engleske. “Vjerujem u moj tim”, rekao je Novès, suprotstavljajući se javnom mišljenju koje je uglavnom Osuđujući nakon prvog poraza u Škotskoj ovog desetljeća. “Bilo bi naivno reći da Engleska trenutačno nije malo ispred nas, ali igrači će biti počinjeni u subotu.Gledajući prve četiri utakmice u Engleskoj, igraju se na određeni način. Nisam siguran da to rade s tempom, osim ako to ne znači pad na dobitnu liniju, a velika se njihova igra temelji na udaranju. “Oni imaju nekoliko brzih leđa, ali oni nas neće gubiti. Ostat ćemo vjerni načinu na koji vjerujemo da bi Bet365 trebalo igrati ragbi. Ne mogu jamčiti da neće biti više pogrešaka na terenu, ali ćemo i dalje biti dinamični, jer tako ćemo se natjecati s najboljima. Možda ćemo izgubiti utakmice, ali ćemo ih pobijediti u budućnosti. ”

Novès nije napravio nikakve izmjene, iako je nastup u Murrayfieldu bio oštećen rukama pogrešaka.Dok je vidio te pogreške kao sporednu ulogu u igranju visokorizičnih ragbi, bio je zabrinutiji zbog kazni koje je Francuska priznala u liniji i na području igranja. “Ne mislim da su igrači pali prolazi Zbog nedostatka vještina “, rekao je. “Nema stvarnog objašnjenja za ono što se dogodilo i sažaljenje za nas pogreške su završile niz dobrih pokreta. Ono što je bilo gore bile su neke od pogrešaka Bet365 koje su napravili napadači, kao što je izvlačenje igrača u zraku. Oni se lako izbjegavaju i nadam se da ću odmah vidjeti reakciju protiv Engleske jer ne možemo priuštiti da se oslobode toliko kazni. “Imamo dobre igrače i imam povjerenje u njih. Siguran sam da možemo susresti izazov Engleske u subotu i zasigurno odgovaraju njihovoj moći.Promjene u Bet365 stražnjem redu će nam dati mentalnu i fizičku svježinu, a mi smo mladi tim koji želi dobro. Osvojili smo prve dvije utakmice kad smo mogli izgubiti i pobijedili u sljedeća dva kada smo mogli pobijediti. Napravili smo napredak i doći će još. “Francuska momčad koja će igrati u Engleskoj, Stade de France, u 20 sati GMT Subota

Scott Spedding (Clermont); Wesley Fofana (Clermont), Gaël Fickou (Toulouse), Maxime Mermoz (Toulon), Virimi Vakatawa (FFR); François Trinh-Duc (Montpellier), Maxime Machenaud (utrka 92); , Jeffrey Poirot (Bordeaux-Bègles), Guilhem Guirado (Toulon), Rabah Slimani (Stade Français), Alexandre Flanquart (Stade Français), Yoann Maestri (Toulouse), Damien Chouly (Clermont), Bernard Le Roux (Bordeaux-Bègles).

Rate this post