Guardian Ausztrália írók tippeket a kitörési sport csillagok 2016 – I. rész

Az AFL labdarúgás összetett, gyakran áthatolhatatlan látványa és sokrétegű védekező taktikája ezekben a napokban elég ahhoz, hogy az 1980-as évek végén visszatekintsen a futball író Martin Flanagan szavaira, hogy minél bonyolultabbá válik a játék Értékes és értékes őslakos játékosok esztétikai vonzereje.Guardian Ausztrália írói kitörési sportcsillagok 2015-ben – rész I. További információ

“Nemzetként – mondta Flanagan – reménytelenül elköteleztük magunkat abban a nézetben, Az egyetlen értelem a józan ész, az egyetlen valóság az, ami azonnal látható, de a labdarúgó-helyeken izgalmas játékosok azok, akik meghiúsítják az azonnal látható dolgokat, akik a váratlanat és a lehetséges új érzetet hozzák létre. ”

A Novemberi AFL tervének 20 legfontosabb pillanatnyi felmérése egyszerűen megtekinthető Richmond legjobb versenyzőjével, Daniel Rioli az a játékos, aki képes leginkább izgatni minket és előállítani a váratlan eseményeket, részben azért, mert az őslakos kislány vezetékneve Olyan tiszteletre méltó (Maurice Rioli nagy unokaöccse és Cyril Rioli csillagászának unokaöccse, mindkettő Norm Smith érmek), de sokkal egyszerűbb, mert a Rioli tervezet nyomán csak kimentek és azt mondták, hogy a kedves tömegek Céljai közé tartozik.Abban Punt Road majd ő is csatlakozzanak a másik bennszülött toborozni a robbanékony tehetségét – korábbi Carlton speedster Chris Yarran.

Unibet Magyar – fogadási bónuszok az interneten – 30$

„Ő lehet látni a dolgokat, hogy egy csomó más játékos nem tud, és ez az, ami neki különleges, olyan módon,”mondta Tigers edző Damien Hardwick a Rioli után a tervezet. „Ő csak nem bizonyos dolgokat, hogy nézd meg, és menj»wow«- nem lehet tanítani.” És mindezek után, nem az, hogy miért kapcsolja fel a meccset; látni a dolgokat, hogy nem lehet tanítani, spontán hőstettek ügyességi soha nem tudtuk még álmodni fel magunkat? RJ Facebook Twitter Pinterest Daniel Rioli lista élén a 3km időfutam a 2015 AFL-tervezet össze Etihad Stadion.Fotó: Scott Barbour / Getty ImagesCharlotte Caslick (rugby hetesek)

Ő csak 20 éves lehet, de Charlotte Caslick rendelkezik a játékkal és mindenféle készségekkel, amelyek elvetik ifjúságát. A Queenslander, aki két évvel ezelőtt hetven évesen debütált, gyorsan az ausztrál női oldal szerves részévé vált. És ha a zöld és arany szeretné követelni a 2016-os Rio Olimpiai érmet, Caslick lesz kulcsfontosságú.Guardian Ausztrália írói kitörési sportcsillagok 2015-ben – II. Rész Tovább A Brisbanite már felhúzott 31 Mindössze 13 leosztásban próbálkozik, és a World Rugby két évig egymás után jelölték az évre szóló játékosnak. Caslick gyökerei érintik a labdarúgást, és 2013-ban zökkenőmentesen átállt a hetesekre.16 éves korában képviselt ausztrál érintésre foci és ő is tett látszat az Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon, a 2013 Hetes vb.

A kicsi, de gyors, gyors lábú és a tüzes versenyszellem , Caslick híres elkötelezettsége a képzés. Ő is rendelkezik egy lenyűgöző footy agy – képes felvenni egymástól ellenzéki védelmet, és lehetőséget teremt a neki csapattársak.A dulakodás fél múlva a kapcsolatot futball már kiforrt az ő skillset és tette őt játékmester és befejező, a legfontosabb internetes fogadóirodák kapcsolat a háta és a csatárok.

Caslick virágzik a hetest környezetbe, így segítve a hazáját haza ezüst Londonban idén, és Brazíliában 2014-ben, pontozásos két próbálkozás a végső leüt Új-Zélandon. A fedezet futballban is szavazott játékos a torna az ausztrál állampolgárok, ahogy Queensland Reds romped el a címet. Annak ellenére, hogy az életkor, a Corinda termék lesz az ausztrál oldalon go-to-player Rióban. JD Facebook Twitter Pinterest Charlotte Caslick egyike lesz nézni a 2016-os olimpiai játékok Rio.Fotó: Tony Marshall – RFU / Getty ImagesGabi Simpson (netball)

A fenevad az edzőteremben, megalkuvást nem ismerő a bíróság végül pedig egy kupakos ausztrál Diamond, 23 éves midcourt dinamó Gabi Simpson néz így 2016 lány own.Guardian Ausztrália írók kitörési sport csillagok 2015 – III rész Bővebben

a szívós 176cm Queensland Firebird sikerült is az egyik mellé legjobb szinte minden fordulóban a ANZ bajnokság ebben az évben – lenyűgöző, ha a csapat beosztást tartalmaz Diamonds Laura Geitz, Kim Ravaillion, Gretel Tippett és Clare McMeniman.Az ő szilárd teljesítményt a 2015 utolsó szerepe volt a Tűzmadarak szív-megállási győzelem ellen a NSW Swift, aki vezette egész nap.

Simpson, aki már tagja a gyémántok terjeszteni között, hiszen 2014-ben, volt túl szép, hogy figyelmen kívül hagyja az idén, és bár ő kimaradt egy horgonyzó a Netball vb-győztes oldalon, ő felvette az arany ruhát először a Constellation Cup sorozat ellen Új-Zélandon októberben.

amikor Renae Ingles megsérült a második negyedévben az első teszt, Christchurch, Simpson van neki esélyt a szárny védők, majd pár remegő pillanatok – beleértve, hogy nem tudja, melyik út mellé ment – ő hasított szépen. Ő is kapott egy fut a második teszt, Auckland.A rehabilitáció hallgató ismert szerelmét a tornaterem és a fizikai bátorság, ami megmagyarázza neki robbanásveszélyes ütemét és az állóképességet.

Simpson egyike annak az öt játékos 25 évesen vagy a a csapat 12 vámtarifaszám Angliába januárban . És ha a Tűzmadarak akarom csinálni, amit senki más ANZ oldalán valaha csinált – vissza-to-back – Simpson lesz, hogy a szezon élete 2016-ED Facebook Twitter Pinterest Gabi Simpson tette nemzetközi íj során Diamonds’ Constellation Cup sorozat Új-Zéland idén októberben. Fotó: hu-bonusz.com/bet365

Rate this post