League kommer förmodligen att vara utan Piestany, med Liptak överens om överlåtelse av licens

PIEŠŤANY, LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. Över svart hockey är svarta moln. Klubben från spa townen kämpar med ekonomiska problem. Och förmodligen börjar inte det nya året av den högsta slovakiska tävlingen.

Hans plats på kartan Extraligový bör ta MHK 32 Liptovský Mikuláš. Förvaltningen av ŠHK 37 Piešťany har redan kommit överens om villkoren för licensöverföring.

“På måndag var vi på Union of Liptovsky Mikulas. Vi hittade den exakta villkor avskrift extraligy till Liptovsky Mikulas. Nu har vi väntat på arbetet med uppfyllandet av dessa villkor”, sade han hemsida Piestany s fanklubb president SHK 37 Jaroslav Lušňák .

“Major League skulle vara i Piestany skulle kunna spela, men jag verkligen inte kommer att göra.Eller i andra tidsperioder i staden regeringen kommer inte göra någonting “, sade han Lušňák. Club skyldig spelaren pengar

SHK 37 kan inte vid denna tidpunkt garanti som hanterar allt förberett inför starten av den nya extra ligan säsongen. Stora investeringar är nödvändiga för att reparera motor som var även möjligt att skapa is.

a-lag därför inte ens börjat med en gemensam sommarträning. Förhandlingarna mellan klubben och staden eventuellt stöd har ännu inte gett resultat.

klubben är skyldig spelaren pengar – vid det senaste gemensamma mötet åtminstone är överens om att omläggning den sista delen i oktober 2015.

faktum kvarstår att ligan var i Piestany nästa säsong förmodligen inte kommer att spela.Licens till fredag ​​

Den högsta konkurrens kan komma tillbaka till Liptovsky Mikulas. MHK 32 stora ligan hoppade 2010. Sedan dess har förgäves försökt att bearbeta. Han slutade fjärde i första ligan säsongen.

I det här fallet, men irrelevant de hade bara en trio av andra klubbar – extraligista kan få sin licens till någon.

“Just nu vi har Piešťany princip förstås. Du måste upprätta ett kontrakt för att genomgå Extraligový licens och därefter för båda parter att underteckna”, sade ordföranden hokej.sk MHK 32 Ivan Droppa.

Vänsterister skulle kunna få en piecyanlicens före fredagen.Åttio procent

I spelet är det givetvis också en hungrig inställning till staden Piešťany, som så småningom skulle göra Liptovs planer. “Även i går skulle jag säga att vi får extra league-licensen på hundra procent,” sa Droppa.

“Vid denna tid ser jag det på åttio procent, och det finns fortfarande möjlighet att de kommer att lösa sina problem i Piešťany.Vi koncentrerar oss därför bara på vad vi kan påverka “sade han.

I händelse av en positiv skärpning avtal med SHK 37 skulle vara nödvändigt att förstärka den aktuella spelarens kader”. I så fall skulle vi försöker att återvända så mycket av vår framgångsrika avkomma “medgav droppie.

” kader skulle ha bestått genom kommunikation med coachen, men just nu är det fortfarande meningslöst att tala om namn. “

Rate this post