Momčad Swansea Garryja Monka razotkrila se i njegovo uništenje nije iznenađenje

Monk je bio na izlasku kad je krenuo tunelom nakon što je Leicester City razbio 3-0 pobjedu na Stadionu Liberty. Poraz je napustio Swansea City koji je zaredio jednu točku iznad zone za ispadanje i sa samo jednim pobjedama iz prošlih 11 ligaških utakmica, ali to je bio Bet365 rezultat jednako kao i rezultat koji je uvjerio Jenkins i odbora da je došlo vrijeme da se Monk zaustavi. Swansea je izgledao kao momčad koja je sanjala prema prvenstvu.Garry Monk otpustio Swansea nakon što je pobijedio u 11 utakmica Više

Prethodni sastanak s rođacima odgađa Jenkins od odluke koju je priznao “vrlo nevoljko i s teškim srcem “.Jenkins je znao da je Monk, koji se 2004. godine pridružio Swansea kao igrač, bio kapetan kluba u sva četiri divizija i utjelovio sve vrijednosti i Bet365 principe koji su karakterizirali njihov porast bajki, bio mnogo više nego samo jedan drugi menadžer koji prolazi kroz klub. Monk je živio i udahnuo Swansea City. Imenovan kao zamjena Michaela Laudrupa prije 22 mjeseca, Monk je zadržao Swansea u ulozi čuvara i bio je spektakularan uspjeh u svojoj prvoj punoj sezoni zadužen kao Swansea zgrabio klub -record Premier League bodova ukupno i završio osmi – njihovo najviše mjesto od promocije 2011. godine.I ove sezone započelo je sjajno, s osam bodova iz prvih četiri susreta, a od rujna nadalje sve se spektakularno razabiralo i na način koji naglašava veličinu zadatka koju će njegova zamjena poduzeti. klub je u tome što je Jenkins već identificirao Monkova Bet365 nasljednika i da bi mogao biti menadžer koji trenutno radi u inozemstvu. Jenkins prati nekoliko trenutaka trenersku karijeru Dennisa Bergkampa s ciljem razmatranja Ajaxovog No2 u nekoj fazi, dok je Gus Poyet, koji je zadužen za AEK Atenu, blizu približavanja Swansea u prošlosti.Također se može razmotriti i druga imena, iako se Brendan Rodgers ne smatra da je među njima. Na papiru je atraktivan posao – to je Swanseaova peta sezona u Premier ligi, klubu izuzetno je dobro zbrisano s terena i njihova filozofija igranja duboko je ukorijenjena. Ipak, bilo koji budući menadžer koji je na početku rujna uperio pogled na snimke Swanseaovih utakmica, vidjet će nekoliko ključnih problema koji trebaju riješiti, a možda neće morati mnogo provesti u prozoru za Bet365 bonus prijenos siječnja kako bi ih razlučili.

Napad bez zuba najveći je problem.Wilfried Bony nije adekvatno zamijenjen od njegova 25 milijuna funti u Manchester Cityju u siječnju i iako je Swansea dobro pokrio i bez Bjelokosti tijekom druge polovice prošle sezone, činjenica da nisu uspjeli postići sedam od 11 prošlih ligačkih igara govori svoju priču.

Bafétimbi Gomis je bio putnik u protekla tri mjeseca i bio bi dosta dugo ukoliko bi Monk imao bolju pomoćnu suprotnu stranu od Edera, ljeta od 5 milijuna funti Sporting Braga. Gomis nije sam u borbi za oblikom, iako mu se bezbrišni predmeti pojavljuju.

Što se Jefferson Montero dogodilo od onog Unibet osjećaja poticanja na sezonu? Ki Sung-yueng je sjena igrača koji je prošao posljednji mandat i Jonjo Shelvey je također izgubio svoj put.Nadalje Ashley Williams i Federico Fernández nisu prepoznatljivi. Monk nosi limenku za rezultate, ali bi li također trebao kriviti za siromašne mobilne verzije Unibet pojedinačne nastupe? Istodobno je bilo teško razgovarati s Jenkinsom kada je rekao 24 sata prije nego što je Monk otkazao da “nešto treba promijeniti”. Čovjek koji je razgovarao s princ Williamovim trenucima prije nego što je napravio taj komentar, ima smisao dobivanja tih velikih poziva. Vrijeme će reći je li to učinio ponovno.

Rate this post