Sam Allardyce er en Mauricio Pochettino-fan, men ønsker flere Bet365 britiske ledere

Sam Allardyce ser på seg som et fullt utbetalt medlem av Mauricio Pochettino-fanklubben, men det har ikke endret hans oppfatning at engelsk fotball ville være bedre uten ganske mange utenlandske ledere.

“Jeg” m ikke mot utenlandsk trener, men hvis du ser over hele Europa, vil du se at deres trenere ikke er overordnede, sier Sunderland-sjefen før han dro til Pochettino’s Tottenham Hotspur på lørdag.

“Jeg er kritisert for det jeg sier, men det er slik det er, over hele Europa. I Holland, Tyskland, Spania, Italia og Frankrike skjer det ikke at rundt 75% av trenerne [i topp divisjonen] kommer Bet365 fra et annet land. Hvis vi skal være rettferdige mot våre egne britiske trenere, må vi gi dem en sjanse.Men de får ingen sjanse i minuttet, så jeg holder meg bare opp for dem. Du ville ikke tro på svaret jeg har hatt fra ledere nede under [i de nedre delene]. De forteller meg: “Sam, vi har alle tenkt det, takk Gud, du sa det.” Så jeg vil fortsette å si det og holde meg fast for dem. “Mauricio Pochettino: Tottenham betalte mer respekt på grunn av topp fire sted Les mer

Ikke at Allardyce er fremmedfrykt. “Jeg er ikke imot toppkvalitets utenlandske trenere som kommer hit,” sa han. “De er en stor utfordring, og de har vært en stor utfordring for esler år.Jeg har sett dem komme, jeg har sett dem gå – jeg er fortsatt her. “Den 61-årige veteranen fra Bet365 mange et teknisk område skirmish med Arsène Wenger og Rafa Benítez har smerter å påpeke at 10 av de siste 18 engelske debutantene har blitt trent av Pochettino på enten Spurs eller Southampton.

“Du snakker om to veldig gode rekrutteringspolitikker med en veldig god leder i Pochettino, ” han sa. “Så du har Southampton unike god ungdomspolitikk og deretter Tottenhams som har utviklet seg til et stadium hvor de får det riktig oftere enn galt, spesielt med kjøp av ungt talent.Godt talent med en god manager er den gode kombinasjonen, men du blir bare en god leder med gode spillere. ”

Hvis hans vedvarende gripe er at alt for få britiske trenere noensinne får den muligheten i Premier League, Allardyce beundrer Pochettinos dristighet i å Bet365 velkomstbonus fremme ungdom på White Hart Lane og styrken av karakter som har sett ham sidelinjen en vinger så talentfull som Andros Townsend.

“Jeg liker Pochettino for å være like sterk som han er,” sa han . “Ingen ville ha spådd at Andros Townsend ikke ville spille så mye, og at andre unge spillere ville overta ham.”

Rate this post