unibet internetes sportfogadás

Kosice – HC Kosice jégkorong játékosok szombaton előtt hívei tartjuk reményében teljes siker játékosok ellen MHC Martin a negyeddöntős rájátszás Tipsport bajnokságban.A 6. perc küldött „steelworkers” vette Richard Jenčík a 9. percben a numerikus előny vendégek azt mondta Radomír Heizer. Kassa is ellensúlyozni a hálózati játék 16 percig David, Šoltes. Végül pontszám ismét változott négy másodpercig, mielőtt a legvégén: az üres kapu tömítések Bet 365 elővágó Košice Ladislav Nagy.

foltok megsérült az arca a hazai csatár Thomas Varga, aki a műtét után Lukáša Kozáka 13 perc vitték kórházba egy feltételezett törött orral.

Miroslav Marcinko, edzője HC Kosice:

„Mivel az elején a mérkőzés játszottunk vágy nyerni. már az első időszakban hoztuk létre sok esélye, és mi is van egy szűk vezető.Ez egy nehéz mérkőzés, és örülünk, hogy azt elsajátította. ”

Pavel Paukovček, edző MHC Martin: ” Az események az első időszakban nagyon jegyzetekkel feladása . Játszottunk ott alatt kétszer gyengül a két játékos. Gyengeség tudtunk állni becsülettel. A csapat ad a internetes sportfogadás hiánya ellenére három védők a legkorábbi formációk. Mi még mindig ment, hogy kapcsolja be a mérkőzést. A harmadik harmadban volt egy nagy akarat és eltökéltség. Mi volt több esélye, hogy rendezze, de ez nem sikerült. ”

Ladislav Nagy, Captain HC Kosice:

” Ez egy nehéz játék, mert ellenfél egy nagyon harcias csapat. Az kapus mentett nagyszerűen és küzdünk egy kicsit a csapat.Mi volt sok esélye, és én magam is elmentem a cél vissza a második időszakban. A győzelem, azonban értékelik. Most úgy gondoljuk, a mérkőzés Martin. Harcolni fogunk, és majd meglátjuk, mi történik. ”

Richard Jenčík támadó HC Kosice: ” Fegyelmi kaptam, miután kirúgták a gól után a sípot. Volt egy nagy a zaj, nem hallottam a sípot, így lőttem. Lesz. Ilyen Unibet harcolt győzelem néha nagyobb, mint 7: 0.Elégedettek vagyunk a győzelem és boldogok vagyunk, hogy „élő”. Természetesen szeretnénk, hogy előre.

Zsolna van egy első mérkőzés pont

jégkorong játékosok MSHK Garmin Žilina a harmadik alkalommal a vezetést a játékosok felett HKM Zvolen negyeddöntők rájátszásban sorozat Tipsport bajnokságban játszott négy győzelmet. szombaton az ötödik mérkőzés győzelme előtt saját rajongók meggyőző 5: 1, és általában van egy kis éle & nbsp; 3 2.

a 8. percben nyitotta pontszám mellett a hazai „farkasok” Rastislav Konečný – Zilina sikerült először ebben a konfrontációt a választást. 30 perc múlva a biztosíték Juraj Jurík 2 – 0 V 37.min elérné a kapcsolati teljesítmény játszani cél Michal Novák, de még a második sziréna megnyugodott HC DOXXbet & nbsp; Michal Švihálek. Amikor a 45 perc emberhátrányban emelkedett 4: 1 Radim Hruška lényegében döntött. Az ötödik cél a házigazdák szereztek még egy gólt 58 perc Švihálek.

A hatodik párbaj zólyomi napirenden hétfőn, március 27-én a lehető döntő hetedik alatt Dubňom március 29.

more info: uni-hu.com

Rate this post