A PSG „megdöbbent”, ahogy Serge Aurier letiltotta, hogy belépjen Nagy-Britanniába az Arsenal összecsapásába

Párizs Saint Germain védő, Serge Aurier megtagadta a brit hatóságok engedélyét, hogy utazzon Angliába szerdai bajnokok Ligája mérkőzésére az Arsenal ellen.

A francia klub bejelentette, hogy az Aurier, egy 23 éves nemzetközi elefántcsontpart, elutasította a belépési vízumot a szeptemberben elkövetett bűncselekmény meggyőződése miatt, mivel az éjszakai klubon kívül erőszakkal cselekedett.

Egy nyilatkozatban a PSG azt mondta: „Mivel a brit Betclic online sportfogadás hatóságok hirtelen szembesültek, Serge Aurier nem engedte meg utazni Unai Emery csapatával az összecsapásért az Arsenalhoz.Párizs Saint-Germain-t megdöbbentette ez az érthetetlen helyzet, amely megtámadja az UEFA Bajnokok Ligája integritását. A brit hatóságok eredetileg vízumot adtak az Auriernek, de ezt november 16-án visszavonták.A klub tájékoztatta a hatóságokat, hogy Aurier fellebbezést nyújtott be elítélése ellen.

„A klub többször azzal érvelt, hogy mivel a játékos jogorvoslatot indított a büntetőjog ellen, ezért jogosult az ártatlanság vélelmére , mint bármely más, a fellebbezéshez való jogát gyakorló személy.

„Párizs Saint-Germain sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy az ártatlanság vélelme nem befolyásolta a brit döntést.”

A PSG is dühös volt, hogy csak a játék előtti napon 14:00 órakor tájékoztatták a döntést, „annak ellenére, hogy a klub az elmúlt hat napban dolgozott, hogy Betclic fogadások az interneten megoldást találjon arra, hogy játékosunk utazhasson csapattársaival Londonba”.Úgy vélték, hogy ez az időzítés „a klub tiszteletben tartásának hiánya”.

„Aurier úr szeptemberben két hónapos szabadságvesztő büntetést kapott a rendőr ellen. A bevándorlási szabályok egyértelműen kimondják, hogy a nem uniós állampolgárokat, akik az elmúlt öt évben kevesebb mint 12 hónapos szabadságvesztő büntetést Betclic online sport fogadás kaptak, bűncselekmény miatt megtagadják.

„Minden kérelmet gondosan mérlegelnek az egyéni érdemeik alapján , az Egyesült Királyság bevándorlási szabályainak megfelelően, és a kérelmező által szolgáltatott bizonyítékok alapján. ”

Rate this post