Barça har länge varit kvar utan Champions League-guldet

Säsong 2018/19 “Barcelona” kan inte kallas antingen ett misslyckande eller en framgång. Ja, en säker seger uppnåddes i exemplet, men i Champions League-semifinalen, blockerade Liverpool vägen och nedgraderade katalaner. I den spanska cupen, oväntat, tog Valencia, som vann finalen, sin plats. Fläktar har klagomål – och de kan förstås.

Barça har länge varit kvar utan Champions League-guldet, medan Real Madrid redan har vunnit tre koppar. Även de kostsamma överföringarna hos Philip Coutinho och Usman Dembele har inte hjälpt till att återvända till den tidigare entusiasmen.

Nu är Ernesto Valverde under stort tryck. Alla väntar på att laget stiger avsevärt under säsongen 2018/19. Ja, den unga stjärnan “Ajax” Frankie de Jong står redan till förfogande för en mentor, men det räcker inte. Låt oss prata om de förstärkningar som är nödvändiga för att Barça blir oövervinnlig igen.

5. Matthys de LIHT

Kanske har pressen inte nämnt någon de senaste två månaderna så ofta som De Ligt – kanske den mest eftertraktade spelaren i år. Det verkade som om han definitivt skulle åka till Barcelona, ​​men för tillfället var det något som hindrade dem från att meddela avtalet.

Inte utan hjälp av en ung talang vann Ajax Eredivisi och Holland Cup, och nådde nästan Champions League-finalen. Han blev årets spelare i Holland.

Nu vill försvararen köpa alla bidrag – PSG, Juventus, Bayern, Manchester United … även Real Madrid tänkte och bestämde att spelet var värt ljuset.

Den 19-årige spelaren visar fantastisk mognad och verkar redan som en stark ledare. Han är bra på andra våningen och ger exakta passeringar. Att han är idealisk för katalaner.

4. Junior FIRPO

Fem förstärkningar som gör Barcelona oövervinnerlig Foto: fcbarcelona.com

Den 23-årige Bétis-stjärnan Junior Firpo anses vara en av de ljusaste unga vänsterbackarna i Europa. Den spanska fotbollsspelaren av dominikanska ursprung gav ut något otroligt förra säsongen, och Barcelona, ​​vars talisman Jordi Alba redan drabbades av trettio år gammal, är det dags att tänka på att ersätta.

Rate this post