Bonus koodit Nordicbet

Harkitse tätä esimerkkinä. Anna Match Spartak – Neuvostoliiton siipien kerroin voiton voitolle 4.50. Arviosi mukaan kaikki muut olosuhteet ovat yhtä suuria, neljästä ottelusta Moskovassa Spartak Wingsia vastaan ​​voittaa vähintään yhden, eli voit arvioida Samara-joukkueen voiton todennäköisyyden 0,25. Tarkistamme: 4.50 x 0.25 = 1.125> 1! Näin ollen veto voittaessa Wingsia tässä tapauksessa on Value-vedonlyönti.

Arvonvoiton käsite poikkeaa kaikista muista maksuista. Tässä ensin teoriassa ei pitäisi kerätä tilastotietoja kilpailijoista, analysoida viimeisimmät uutiset joukkueen leiristä jne. – tämä on puhtaasti “matemaattinen” peli (suluissa huomaat, että joukkueiden mahdollisuuksien oikea arviointi on vielä tarpeellista), mikä teoriassa takaa voittoa pitkän pelin aikana. Tätä varten on “vain” arvioitava oikein tulosten todennäköisyys. Kuitenkin, kuten tässä sivustossa on jo keskusteltu, kertoimet eivät myöskään heijasta todellisten voimien tasapainoa, joten voit myöntää ja itse asiassa aina aina sallia arvioidessasi jonkin virheen.

Ja toiseksi, sinun ei pidä huolta siitä, kuinka järjetöntä tarjosi voi näyttää. Toinen esimerkki: veto, että kortti, joka otetaan 52 kortin kannesta, on huippu-ässä. “Normaali” pelaaja tuskin olisi panostanut tähän: mahdollisuudet ovat liian pieniä. Jos pelaat Arvonlyöntiä, sinun kannattaa tarkistaa kertoimet. Ja jos osoittautuu, että tämä kerroin on 60, niin tämä on sinun etusi kohde. Itse asiassa todennäköisyys, että ässä huippu vedetään 52 kortista, on 1/52 = 0.0192. Tarkistamme: 60 х 0.0192 = 1.152> 1! Ja itse asiassa tekemällä 1000 panosta tälle tapahtumalle kertoimilla, jotka täyttävät Value Bettingin kriteerin, sinulla on voitto!

Lisätietoja sivustosta: bonus koodit Nordicbet

Bonus koodit Nordicbet
5 (100%) 1 vote