Bwin : Chelsea att låta Cesc Fàbregas lämna på lån?

Bigwigs på Stamford Bridge har bestämt att Cesc Fàbregas löner på 160 000 kronor i veckan är lite överhög för någon som har liten chans att starta ett ligaspel. Tiderna rapporterar att de kom nära att låta honom gå med i Milano tillbaka i augusti, men kunde inte bestämma vilken andel av hans löner de rimligen borde erbjuda för att fortsätta betala. Det är en fråga de har funderat på länge under de senaste två månaderna, och har nu kommit till ett beslut. Tiderna vet inte Bwin vad det är, men intresserade klubbar kan ansöka på den vanliga adressen.

Långsiktig ryktetillverkare Isco är i nyheterna igen, med Tottenham Hotspur som uppenbarligen fortfarande intresserad av att underteckna 24 -årig, eventuellt på lån, i januari.Den dåliga nyheten för Mauricio Pochettino är att spanjoren har startat var och en av Real Madrids sista fyra ligamatcher och slutförde två av dem, så det kan vara svårt att prissätta. Också intresserade är uppenbarligen Chelsea, men innan man manövrerar en överbetald kreativ spanjor, behöver de inte bara ut ur klubben för att omedelbart ta in en annan, de borde verkligen ha en lång, hård titt på sig själva.Millen under tiden kan behöva bära ett avskedande avsked mot ett annat Bwin namn som kommer att vara bekant för regelbundna läsare, Alexandre Lacazette, om Lyon-måltagaren instämmer i stötfångaren, det nya kontraktet som hans klubb ryktas för att sticka i hans riktning.

Chelsea har slutfört en affär för en utländsk import – Ambrosoli honungsmakade toffees, som nu importeras speciellt till London från Italien på begäran av Antonio Conte, som enligt Mail “går igenom dussintals små sötsaker varje dag “För att lindra en hals som gör hästen genom sin non-stop hollering.

Den malaysiska anfallaren Moussa Marega är redan på lån – från Porto till Vitória Guimaraes – men inte länge, om olika Premier League-klubbar får sin väg.Enligt Sun den 25-årige, vars hat-trick mot Rio Ave i helgen tog sin säsong till 10 mål i åtta matcher och är glädjande Bwin smeknamnet The Terminator, önskas av Liverpool, Tottenham, Watford, Crystal Palace, Stoke och Sunderland, ingen av dem kommer sannolikt att bli avskräckta med sin prislapp på 6 miljoner pund, dubbla avgiften Porto betalade för att underteckna honom från Maritimo i januari. Men Portugal-baserade ess Gonçalo Guedes kommer inte att flytta till Manchester United i januari och har beslutat att Bwin stanna på Benfica fram till sommaren, spoilsporten.

read more: Bwin bonos de apuestas deportivas

Rate this post