Det er ikke bra å telle andres penger

Hvor mye tjener erfarne spillere?

Det er ikke bra å telle andres penger. Men av en eller annen grunn gjør alle det alltid. La oss og vi estimere hvor mye en profesjonell kan tjene. La banken ha en halv million rubler. Spill er ikke inntjening uten risiko: du kan ikke spille for en halv million hvis det ikke er noe annet. Så en halv million innskuddsbonus odds profesjonelle spillere er mentalt klare til å tape helt. Men han vil ikke miste dem.

Priser fra en profesjonell er 5-7% av banken. Det gjennomsnittlige budbeløpet er 30 tusen rubler. Den gjennomsnittlige hendelsesfrekvensen tar vi 1,5. Det viser seg at du kan tjene 15 tusen rubler fra ett spill. Men du kan ikke beregne hele bankens beløp lineært på slike forhold. Dette er for optimistisk scenario. Til tross for at fagfolk vet hvordan de kan tjene penger på spill, gjør de også feil og gjør uriktige spådommer. På et stort antall spill er sannsynligheten for suksess litt høyere enn å kaste haler når du kaster en mynt. Dermed kan den gjennomsnittlige månedlige avkastningen ikke legges til mer enn 30%.

Det viser seg at hvis du er profesjonell og har gratis en halv million rubler, kan du stole på inntekt 150 000 per måned. Dette kan sammenlignes med en veldig oddsen tips god lønn i et stort selskap.

Tilbakemeldinger fra spillere som slutter i jobben og satser på den viktigste inntektskilden er sjelden negative. De er tross alt ikke avhengig av kontoret og arbeidsgiveren. Alt de trenger er å alltid være klar over de siste sportsbegivenhetene og ikke være slått av fra prosessen.
unntakene

For å tjene mye på spill er det ikke nødvendig å gi all fritiden til analyser. Noen ganger er flaks nok. Det er morsomme tilfeller hvor en spiller tjener et par dollar og vant hundretusener. Tjener de som er heldige penger på spill regelmessig? Heller nei enn ja. Men engangsgevinsten beste odds deres kan være flere ganger mer enn til og med den årlige lønnen til en profesjonell.

For eksempel under europamesterskapet i fotball 2004, ga en patriotisk gresk et bud om å vinne det greske landslaget i turneringen. Han satte syv tusen euro før turneringen. I det øyeblikket estimerte bookmakerne seieren til det greske landslaget med en faktor 50. Da Hellas forlot gruppen, satset han ytterligere 14 tusen, men med en faktor på 10.

Rate this post