Euroleague kommer att få nya mästare i Prag, Tjeckien, Ryssland eller Turkiet

USK-spelare har chansen att vara den tredje tjeckiska för att vinna den bästa europeiska tävlingen. Hittills har endast lyckats Sparta Prag 1976 (när han kämpade i de europeiska länderna Champions Cup), trettio år senare lyckades han Gambrinus Brno (idag IMOS).

Nu i Brno också tre gånger höll Final Four i år för första gången i Prag i lobbyn i Königsberg.

Pražanka vet att i konkurrens med rika ryska och turkiska klubbar är inte bland favoriterna, men samtidigt ger de inte chanserna för framgång. Således alla medaljer.

“Av de fyra lagen är vi den fjärde i termer av budget och kvalitet. Men vi kan spela basket. Dessutom har vi inget att förlora.Trycket kommer att ligga på motståndare, från vilka de förväntas vinna “, sade han Laia Point vakter upplevt Palauová.

Han håller med henne och Kia Vaughn power forward. “Jag känner inte tryck. Vi kan uppfattas som en outsider. Vi hoppas vi lyckas, men andra vill ha det, men det kommer att bli större press på dem. Vara en möjlig överraskning för oss är en stor motivation “, säger USA stödjer USK.

Trots att USK Final Four för första gången i historien, men laget har redan erfarenhet av turneringen. Coach Natalia Hejková vann även Euroleague fyra gånger och nu blir det hennes tionde Final Four. Palau var i finalen tre gånger, när hon vann titeln. Jana Veselá har en titel med både Brno och Valencia. Två gånger i finalen var också Sonja Petrovic.

“Varje erfarenhet är värdefull och kan hjälpa.Så det är bra, särskilt tränare har så mycket erfarenhet. Och jag är äldre och jag tror inte erkänna det så mycket som när jag spelade Final Four med Brno. När den slutliga kommer ut, är världen inte slutet. Men vi kommer att ta itu med det “, säger Jana Vesela.

På väg till den slutliga kostnaden USK stark turkiska enhet Fenerbahce, vars styrka är främst under korgen, där regerar American Tina Charles fyllas mer Američankouo (men den turkiska landslaget) Quanitrou Hollingsworthovou eller spanska hoppas Asta Ndourovou. De punkter utanför vård speciellt Shavonte Zellousová eller polska Agnieszka Bibrzycká. Det kommer att ha mer motivation eftersom kommer att gå i pension.

“Av de tre motståndare Det verkar som den mest genomförbara, men även innan säsongen var det en av de viktigaste favoriter.De har en hel del starka personligheter, men återigen spela lite individualistisk. Det kan vara vår chans. Vår plan är att bygga dem en kollektiv spel “säger tränaren Hejková.

” På sommaren vi spelade dem på deras preliminära match och vi förlorade med bara två poäng (66:68). Sedan dess har naturligtvis har flera lag spelat och har olika prestanda, men vi vet att vi kan leka med dem och vi kan slå dem om vi spelar bra försvar. Visst har vi ingenting att frukta “, säger Kateřina Elhotová.

Den andra semifinalen mot ryska jättarna kommer att föra samman Kursk och Jekaterinburg. Han ansågs vara den främsta favorit, men på grund av skada som han kommer att sakna den största stjärnan Diana Taurasiová, vilket minskar hans chanser.

På fredag ​​semifinal planeras på söndag medalj matcher.Královka Hall är utsåld. Direkta sändningar skickas Cool Cool.

Rate this post