Han är bara 22 år gammal. Men unga Vakoča berömmer de största stjärnorna i pelotonet

För världsmästare Michal Kwiatkowski arbetade han vid Algarve-rasen, för den colombianska Uranus i Katalonien, som nu hjälper Kwiatkowski i Baskien. Hans service uppskattades också av Sprinters Cavendish, Meersman eller Alaphilippe när han spurtar sporer. Ibland suger Vakoč sig själv ibland. Och det är inte illa alls.

Det är en mångsidig att även René Andrle, hans tidigare chef på den kontinentala gården av Etixu, inte kunde fuska. Vilket, som faktiskt, fortsätter att tillämpas.Vakoč lyckats med att stänga en lång flykt (se sista iscensatt triumf Polen Runt) kan dra hela scenen på toppen, att vara snabb i spurter, men också köra över en kuperad steg i förgrunden.

Han är också i mitten av Baskien, på nästa World Tour.

den tredje etappen fanns bara åtta i resplanen kullar att klättra. Speciellt de två sista passerar genom branta Antiguako, lastade med högljudda fans, rätt vädjade klungan tills det lämnade bara trettio ledande koncern.En Vakoč det fortfarande var tillsammans med Tony Martin senaste två stödpelare Kwiatkowski färger Etixxu.

Bara för att Antiguaku, med en lutning på upp till 16 procent innan kvar på bandet på bakhjulet distribuera och drev med 28 tänder.

syftet körde sedan en sträcka endast 40 sekunder till vinnaren av Joaquim Rodriguez. Sammantaget har 24 position.

“Det var en tuff dag med massor av branta stigningar. Den sista framför målet var det svåraste jag någonsin gick, “betrodde han sig i scenen. Men också redan innan du flyger till Baskien på Twitter skrev: “Jag ser fram emot min första start i tävlingen, som sägs vara den tuffaste i hela säsongen.”

Vakočova är fortfarande full av trevliga överraskningar.Bruten arm från julen träning på en mountainbike han inte begränsa start också, även om han bort gips vecka före första start. Han hade pratat om honom sedan februari.

Vid scener runt Dubai, hjälpt Mark Cavendish till den totala segern. Sedan mer synlighet än i 2: a steget runt Algarve, där osjälviskt drog 170 km takt på toppen av förpackningen och dess engagemang äcklad liv nejednomu cyklist

Omedelbart efter detta steg i Algarve skrev på Twitter: “. Idag hade jag bra ben. Jag tror att jag bröt sitt rekord för fem timmar genomsnittliga resultat ”

Sedan hon Michal Kwiatkowski via Twitter svarade:”. Han övervann definitivt watt spela 5 timmar, 4 timmar, 3 timmar, 2 timmar, 1 timme, 30 minuter och 10 minuter.Vad en åktur ”

En Pilgrim Koen, coach laget Etixx i överdrift skrev:” Nästan efter en dags arbete överträffade rekordet för 30vteřinové watt maximum. På vilken han svarade: Verkligen? Jag försökte inte köra till maximum. ”

Dessutom bara en dag efter en sådan ok Vakoč vann 27: e plats i försökstiden.

Även med sådana demonstrationer av sina kunskaper till Centralafrikanska ungdomar i klungan och deras chefer i Etixx får respekt.Detta år han slutar tvåårskontrakt, men nästa sommar World Tour, enligt alla indikationer behöver inte oroa dig.

Petr Vakoč före Zdenek Stybar, flytta bästa tjeckiska mästare i februari steg i Algarve

i Katalonien han för två veckor sedan utsågs sportchef, vare sig med italienska Brambilla två sista män som kommer att finnas kvar med Rigoberto Uranus i bergen. “Ett sådant förtroende sparkar”, skrev han på sin hemsida.

Även vid det sista steget på Barcelona Montjuiku härstammade farlig attack Daniel Martin.Vilken skillnad från förra årets debut i Katalonien där de flesta slutstadiet i den andra hundra av ordern. “Jag var glad för varje körning över kullen.”

Baskien är nu lika i smak.

I öppningen tre dagar var ständigt ses i förgrunden, härstammade ingångar samtidigt som man försöker ta sig ombord själv, som nedstigningen av den andra terminalstadiet. Samtidigt i de två första stegen vann han 9: e och 13: e platsen.

“Jag vet att det inte har hänt (i loppet resplanen) det värsta, men även så jag är mycket glad att jag lyckas vara med killarna framför,” sade han till hemsidan.

Idag är ett tungviktsklass 1.kategori strax före mål, en annan kulle på fredag ​​och lördag, sista gången rättegången.

Efter det Vakoč (även Kwiatkowským) flyttas från Sydeuropa i norr, i Benelux på Ardennes klassiker. Det skulle vara hans ridande natur i framtiden.Skylta Brabant Arrow, Amstel Gold Race och “monument” Liège-Bastogne-Liège.

På sommaren, förutom de extra flyg kunde återvända till tävla Polen Runt och sedan visa och under augusti Czech Cycling Tour som uppgraderas till 2.1 European Tour, där han och hans team Etixx rapporterats.

i början av augusti och september bör vara den spanska Vuelta för första gången att uppleva tre veckor race Grand Tour.

Och vem vet, kanske hårt arbete för andra och sin egen förmåga adresserade Etixxu chefer så mycket att han gjorde sig redo i programmet för säsongen och en oväntad extra godis.Förra året var han den första ersättaren för Team World Time Championship i hans stall.

Rate this post