Liptovský Mikuláš vill ersätta Piestany, bestämmer han på fredag

BRATISLAVA. Liptovsky Mikulas hockeyspelare spelade i den sista extra liga i säsongen 2009/2010. Basdelen ockuperade sedan den tolfte plats och släpps ned i den första divisionen.

Sedan dess förgäves försökt att returnera Slovakien elit. De slutade fjärde under det senaste året. Nu skiss möjlighet att comeback till köp av licens från behandlingen i ekonomiska svårigheter.

“Beslutet ska falla på fredag”, säger styrelseordförande MHK 32 Liptovský Mikuláš Ivan Droppa.

“Fram till dess, i Piešťany kan de komma överens om att spara extra ligan. Om du instrueras, har vi allt klart. “

Den sista gången i major league kom under de köpta licenser Martin inför säsongen 2005/2006.Tillhandahålls av Dubnice.Piešťany har fortfarande två dagar

Piestany in i stora ligan under sommaren 2012 då den lediga efter Slovan Bratislava, som gick till KHL. SHK 37 lag är nu i säsongspremiären kämpade sig fram till semifinal.

Den sena mästare Zvolen i päťzápasovej förlorade serien.

Även under det följande året Piestany fick de fyra bästa lagen. Förra säsongen, sjönk till Kosice i kvartsfinalen.

klubb har skulder till spelarna, förutom, de tillsatta problem till enheten stadion tekniska.Det bör investera i reparera motorrummet.

Piestany tvungen att avstå från att organisera traditionella augusti Hlinka Memorial landslag spelare under 20 år.

“När det kommer till det värsta, självklart kommer vi att ersätta laget från den första divisionen. “erkände tre veckor sedan att dra högre serie klubbhuvud SHK 37 Jaroslav Lušňák.

det var signalen för tjänstemän i Liptovsky som var intresserade av att köpa en licens. “Förhandlingar med Piešťany skedde korrekt”, säger droppie.

“På måndag vi var på en hockey unionen och fann den exakta villkor avskrift licens till Liptovsky Mikulas. I lagen skulle därför inte vara några problem. “Återbetalas av lön

Enligt reglerna, i Piestany efter återbetalning av utestående fordringar på en.Augusti kan ansöka om ett nytt säsongslicens. Licens skulle då vidarebefordras till Liptovsky Mikulas

Club Liptova av kontraktet har tagit över de skyldigheter som sportighet -. Att återbetala löner piešťanských spelare och tränare.Det bör vara en mängd på ca 80 tusen euro.

“Vår chans att få licensen se till åttio procent”, säger Droppa. “Det finns fortfarande en möjlighet att du Piestany till fredag ​​lösa ditt problem.”

Om Liptovský Nicholas äntligen Fortsatt artikeln hör till premiuminnehåll Sme.sk Du också kan vara en abonnent årsabonnemang € 29 för att spara € 17,80, jämfört med ett månadsabonnemang Quarterly prenumeration 9,90 € Order Spara € 1,80, jämfört med ett månadsabonnemang månadsabonnemang på 0,98 € Boka Pris € 0.98 gäller för nya abonnenter den första månaden. De andra månaderna är till ett standardpris på 3,90 €.Jag har redan en prenumeration – Logga in med ditt abonnemang: obegränsad tillgång till innehåll Sme.sk, Korzar.sk och Spectator.sk mer än 20-åriga arkiv Sme.sk läsning och intervjuer från bilagorna TV OKO / WORLD TV, helger och obegränsad forum diskussionsunderlag obegränsad tillgång till filmer och slovakiska film på Sme.sk finns på PC och Android och iPhone fortsatt artikeln hör till premiuminnehåll Sme.sk Lås den här artikeln 0,50 € Lås Efter betalning artikeln några sekunder låser och du kan fortsätta läsning årsprenumeration € 29 Order Spara upp till € 17,80, jämfört med ett månadsabonnemang månads~~POS=TRUNC p redplatné 3,90 € Order redan har en prenumeration – Logga in med ditt abonnemang: obegränsad tillgång till innehåll Sme.sk, Korzar.sk och Spectator.sk mer än 20-åriga arkiv Sme.sk läsning och intervjuer av bilagor OKO TV / TV WORLD , Weekend Forum och ett obegränsat antal diskussionsunderlag obegränsad tillgång till filmer och slovakiska film på Sme.sk finns på PC och Android och iPhone

Rate this post