Musiker, bröst, underhållare. Vem är i laget av Pardubice basket spelare?

Om vem normalt nastřílí flest poäng, som ofta hamnar i korgen treor, eller som dominerade i försvaret en på en basket fans har Pardubice Beks av matcherna i ligan ganska bra idé.

Hur visas spelarna i kaféen utanför publiken? Vem kan få henne att skratta? Vilka lagmedlemmar utmärker sig utanför styrelsen? . Även dessa frågor försöker besvara följande text

största entertainer

I varje sport omklädningsrum är en spelare som på själv – oavsiktligt eller oavsiktligt – drar uppmärksamhet.I Pardubice är en 19-årig quarter George Soule

“Han kan gå till sådana ytterligheter att det hyser allvarliga allt”, säger lagkaptenen Lukas Kotas och vrid Zbynek Pospisil bekräftar. “Vanligtvis är det hans konto. “en av de framstående personligheter hytten Seoul anser coach Dusan Bohunický. “Han talar ofta.Inte så mycket på praktik eller i en match, men när man går runt i omklädningsrummet hörs en hel del “säger coachen

Vilka har flest kommentarer

Mark 30 års slovakiska ytter Dusan Pandula direkt bakom “tjafsa” skulle vara orättvist.

Men kommentarerna på övningen har tillräckligt med träning. “Det är inte så att han letar efter fel, men han kan höra det när han kan”, säger coach Bohunický.

Vilka är kort på ord

En väluppfostrad, blygsam ung man som mycket talar inte Det är den 19-åriga vingen eller pivot Tomáš Šoukal.Och samma sak finns i stugan. “Med vänliga hälsningar, när han kommer in i omklädningsrummet, och sedan odzdraví ‘när han lämnar det. Riktad trafik men han är välta “, säger coach Bohunický.

Universal sport talang

Även andra sporter under säsongen kommer att få mer sällan spelare begränsas endast Beks för basket. Lukas Kotas spelade också fotboll förut, Zbynek Pospisil sälja sina parametrar för beachvolley, född i Turnova Josef Příhonský skämmer igen skidåkning och som det är för de flesta av sina lagkamrater. Full undergolvet talang har dock Dusan Pandula.

“Som Koty (Kotas) tillhör den äldre generationen, som passerade alla sporter”, säger coach Bohunický.. Förutom volleyboll Pandula donerar regelbundet skidåkning, simning eller cykling

Vilka kryper mest tid att massera bord

Sjukgymnast Veronika Krčálová hade under säsongen med en Pardubice sjuka män fullt upp. Men till skillnad från tidigare, där massage regelbundet eftersträvas av tidigare gruppmedlemmar Travis Nelson och Corey Muirhead, sin tid i händerna på spelarna ändras.

“Massage killar går när de behöver det och när de är trötta. Annars tar Lukáš Kotas sig mest ut av sig själv. Mycket lyssnar kropp, och när det gjorde ont, konsultera med mig.Av de yngre spelarna gör detta för Škranc David “säger Krčálová

ärlig elev

De unga i laget och har skolan skyldigheter, och några av dem är ganska “pero” med dem. Barnet i laget, 18 år gammal quarter Viktor Půlpán, men åtalar skolan utan svårighet.

“Det är en sådan bi som försöker.Han har en naturlig talang för basket och skola “sa coach Bohunický

Vem har flest groupies

Pardubice Även om basket är en ledande idrottare i staden, åtnjuter relativ anonymitet innan flickorna inte har att dölja.

“De flesta fans har Ell (Levell Sanders), men de är små flickor, som han uppfattas som en sport idol”, förklarar sjukgymnasten Krčálová.

bästa musiker i laget

Josef Příhonský med American Jobim Walle vet hur man spelar piano, men bra musikalisk jord drabbades främst Viktor Půlpán spela flöjt.Inte för inte är i samband med själen och Matej Soukal Rubes fotograferas som en medlem av “orkester” i årets kalender Beks för månaderna mars och april.

“Shegra lärdes på flöjten, så mina föräldrar registrerade det för mig. Men nu jag spelar så de flesta carols till jul “medger basket

Den största gourmet

För gourmet Pardubice basket kan till viss del markeras den 29-årige pivot Peter Bohacik. “Pety går till Prag för Prag Food Festival. Det är lite av en kännare, ser liknande händelser “, säger kapten Kotas.

Bohačík ännu inte kunde förloras i köket. “Han pratar om matlagning med stor glädje.När vi gjorde biffar innan slutspelet kunde man se att det inte var rädd och han tycker det “, säger Kotas. Bråttom att ta itu med Bohačíková tillägger: “Nyligen sade att gå hem drunknade.”

Vem har märklig hobby </h3 >

George Soule behandlar hemma i ett terrarium man boaorm, som säger Lojza. “Nu kan jag ha till två meter”, säger Pospisil pivot.

Rate this post