Pakisztán küldetése valószínűtlen Ausztráliával szemben, amely mind a könnyek, mind a mosolyok iránt érdemes

Kicsit fontos volt, hogy a végső stáb két golyót vagy két órát tartott-e. Lehetőséget adott arra, hogy a régi szalagok le is lerombolhatók legyenek, mint amilyenek lehetnek. AB és Thommo, vagy Edgbaston 2005 – néha egy név, egy föld, egy év elegendő leírást. Annyira szerencsésnek kell lennünk. Bár az esetleges árrés nem jött le egyetlen számjegyre, mindenki szerencsésnek érezte magát. Steve Smith a leginkább az altruizmustól mentes okok miatt közel állt a kapitány rémálmához, miután megalkotta, mi lett volna a hajóút.

A délutáni jóság a pakisztáni szobák mellett volt a támogatóik mellett.Ezek a tanítványok egy üres földre mutattak, hogy hangjukat, jelenlétüket és szenvedélyüket ellássák legyenek a krikett Ausztrália és a játékosok szakszervezete között, amely Brisbane-ben a héten átterjedt.

örömmel, amikor a hajsza be volt kapcsolva, akkor ugyanezt tette, amikor elmaradt. “Annyira büszkék vagyunk!”, Mint egy izzadt és elnyomott Yasir Shah, aki a veszteség után kiesett, és sokan ismételték a vezetését. Tökéletes volt.

Egy nap volt a rajongóknak is. Azok, akik ismerik a történelmet, rájönnek, hogy a labda szinte minden bizonnyal uralkodik a denevér felett, de biztosan élvezni fogja a rekordok újraírását és újraírását.A hétfő 22 felvételét ezek a mérföldkövek és sportfogadás bónuszok pillanatok szaggatták. Asad Shafiq partnere Josh Hazlewoodot a kötélhez vezette, így Pakisztán a 20. csapatba jutott, hogy 400-at keressen a teszt utolsó inningében. Ez a pakisztáni csapat áthaladta a legtöbbet 19-től, kezdve az 1948-as Leeds-i Ausztrália Invincibles 404-ből, amikor Shafiq megismételte a Starc adagját. véget ért, Smith fumírozott. A denevér a kapitalizálta Jackson Bird következő golyóját négy pont mögött. A követelmény 80 futás volt.Nathan Lyon B-terv lett, de a „Nice Garry” kevésbé jött át a csonkot tartalmazó mikrofonon.

A madár második csúszkája rövid midwicketre költözött. Ezek a négy futás a Centenáriumi tesztben elhelyezett 417-es Anglián túlra jutott, és a 418-as, amely Brian Lara Nyugat-Indiáit a legmagasabb sikert aratott. Pakisztán új vezetőt akart adni. A bizalomépítés, a Yasir egy klipet hajtott végre midwicket fölött, ami a legtöbb szakembert büszkevé tette, emelve az 50 állványt.A játék után elmondta, hogy a szorongás valójában 60 futammal indult el, és ekkor a TV-bíró megtagadta Lyont, hogy a Bird előtt nem tudott ujjakkal eljutni egy Shafiq-meghajtón, ami elfogyott volna.

Lyon majdnem rögtön egy pontosan elkapta a pontot, de ez nem lett volna forgatókönyv. Még egy 50-et is. A nyomás azt állította, hogy Illingworth bíró volt, és Yasir lábát korábban egy kényelmesen áthaladó labdára bízta. Szerencsére a DRS megmentette az igazságtalanság évtizedeit. Matthew Wade legendás szélét füvesítette, folytatva a Hazlewood-t, a Wicketless utat, mielőtt a bowlingot Shafiq elrontotta volna.

A 42-es követelmény, a McDermott és május Adelaide-i szám. Megvan a 40, de nem a kettő; Pakisztán megkapta a kettőt, de nem a 40. Starc-i tartalékot, ami a Shafiq torkán horkant.A századgyártó megérdemelte, hogy egy jó golyóhoz jusson. Yasir furcsa kifutása ugyanolyan illeszkedő volt, hogy milyen messze volt a keze hagyományos.

Misbah-ul-Haq kapitány ezt követően egyszerűvé tette. A hátsó őr, azt mondta, meggyőződik arról, hogy mi lehetséges Melbourne-ben és Sydney-ben, az internetes fogadóirodák első inning után. Smith azt állította, hogy soha nem vesztette el hitét a bowlerjeiben, bár az arca több megkönnyebbülést mutatott, mint az elation.

Felejtsd el a hiedelmeket és hittel szemben. Ez mindezekről szólt mindenki számára. Ez a nap egy olyan meccsről szólt, amely megrázónak tűnt a morphing előtt valami helyreállító és különleges. Az ünneplésen együtt jött össze, nem volt jobb, mint azok a rajongók, akik a „Pakisztán Zindábáddal” és az egyformán lelkes „Aussie Aussie Aussie!Oi oi oi! ”

„ Mindenki nagyon büszke arra, hogy Pakisztánból származik, de biztosan most is ausztrálok vagyunk ”- magyarázta a kórusvezető öt évvel azután, hogy megérkezett a partra, ahogy a játékosok kezet rázott . – Elpusztultam, de annyira büszke – mondta egy másik állva. Feltörött, és egyszerre mosolyt hozott. Mindkettejüket megérte.

Rate this post