Participarea extra-ligii a fost cea de-a treia cea Unibet mai înaltă. Dar hocheiul se teme de huligani

Numai sezonul de înregistrare 2009/2010 (medie de 5,240 spectatori) și doi ani (5169 persoane) a fost extraleague un trafic mai mare. Poate oamenii pe stadioane, standuri de vârf se apropie atrage acest an ca Campionatele interne din Praga și Ostrava. Poate că fanii de hochei vor merge în arene datorită evenimentelor speciale de marketing ale clubului.

Sau pur și simplu cehi iubesc hochei

Oricum -. Un total de zece a venit în liga duel in plus mai mult de zece mii de spectatori. Cea mai mare a fost vizitat 10,509 spectatori în derby-ul dintre Sparta Praga și Slavia pe Boxing Day (26 decembrie a venit pe o roată cei mai mulți oameni). Sparta este, de asemenea, al doilea cel mai mare număr – 10,261 din 43.rotund atunci când, datorită evenimentului aduce un tribut Sparta Holešovice umplut arena de asemenea Karlovy Vary.

O singură dată de prezență a scăzut sub 2.000 (1,902 spectatori la duel Karlovy Vary vs Mladá Boleslav). Vary are cel mai mic spectator mediu pe meci – 3.308 de fani. Pardubice este primul cu 8.298 de spectatori. Cea mai mare creștere în acest sens a remarcat Trinec, care din cauza să se mute în moderne Werk Arena pentru jocuri de acasă a fost de aproximativ 1216 de oameni mai mult decât sezonul trecut.

„Ne-a foarte fericit“, a declarat șeful Uniunii Tomáš Král.

“Am văzut, de asemenea, prima liga, în cazul în care acestea sunt acum, datorită unui atractiv vizită extraordinară-play-off.”

“Este un lucru pozitiv”, a declarat directorul extraleague Reznicek.Dar, la conferința de presă de marți, a adăugat altceva că conducerea cehă de hochei este îngrijorătoare. . “Suntem îngrijorați de faptul că bătăuși se deplasează de la fotbal la hochei”, a declarat Reznicek

sancțiuni ar trebui să fie mai precis, responsabilitatea Unibet case de pariuri online bonusuri va avea oaspeții

șeful liga de hochei de top această“ pacoste „justifică o creștere a sancțiunilor financiare, care în baza Comisiei disciplinare acordate (49 față de 26). Conform normelor disciplinare, Karel Holý et al. a tratat un total de 27 de cazuri de comportament nesportiv al telespectatorilor sau de aruncare de obiecte în zona de gheață care a dus la întreruperea meciului.Amenzi sau avertismente legate de mai mult de jumătate dintre participanți Extraliga (Olomouc și Karlovy Vary au fost rezolvate în 5, Kometa Brno si Slavia de 4 ori). Ultima pedeapsa a căzut marți.

„Noi discutăm despre modificarea regulamentelor disciplinare“, a spus Reznicek. “În acest sezon au avut loc multe infracțiuni similare, așa că am început să alertăm cluburile și să începem negocierile. Avem sprijinul deplin din partea cluburilor. Scopul este ca Comisia de Disciplina pentru a discuta despre fiecare incident în mod individual „

Pentru moment legislația Extraliga afectează fiecare infracțiune, în esență, același lucru -. La prima abatere primeste un avertisment de club si apoi escaladarea suma de penalități financiare.In cazurile mai severe, se confruntă cu până la închiderea stadionului.

„Când dau un exemplu, astfel încât să fie în măsură să acorde comisiei de disciplină pentru arderea bordurare pe gheață o amendă grea. Și din contră, dați un avertisment despre un pantof de tenis aruncat sau o sticlă de plastic care nu va periclita pe nimeni. Din păcate, acest lucru nu este cazul “, a spus Řezníček. Poate în octombrie la Olomouc vs. Vítkovice a fost pedepsit cu o amendă de 20 de mii de coroane în spatele zăvoarelor eclozionate. Ca și Cometa de la Brno din cauza asistenței unui asistent de coach din Pardubice cu bere. Cu toate acestea, era deja a patra comete infracțiuni.

Problema este, de asemenea, că pentru orice tulburare de spectatori numai acasă echipa răspunzătoare (cum ar fi în derby vs. SpartaSlavia, când a izbucnit pirotehnic în sectorul oaspeților), care ar trebui, de asemenea, să se schimbe.

Probleme similare au fost fani Cometele de asemenea, la sfârșitul lunii februarie în timpul meciului Slavia Eden.

„Acum, unii fani care vizitează face programul propriu stadion adversarii și du-te acolo doar se bucură de ei înșiși și de a face probleme „, a spus Reznicek.

Un alt măsuri speciale împotriva huligani conducere orizont liga de hochei. Actualul sistem de monitorizare și pașii care fac cluburile individuale față de fanii lor ar trebui să fie suficienți. “Comunicarea este de asemenea foarte importantă”, a spus Řezníček.

Rate this post