Ravens och Titans håller playoff-förhoppningarna vid liv med lördagsseger

Lamar Jackson kastade sig i 204 meter och hade den längsta touchdown-passet i sin korta karriär, och Baltimore Ravens förstärkte sina chanser att klara en slutspelet med en 22-10 seger över Los Angeles Chargers på lördag kväll. </p >

Ravarna (9-6) som har vunnit fem av sina sex senaste med Jackson som startare – dominerade under större delen av natten för att förbli i besittning av den sista vildkortsplatsen. De kan ta över topplottet i AFC North men om Pittsburgh tappar i New Orleans på söndag.LeBron James säger att NFL-lagägare har ‘slavmentalitet’. Läs mer

“Jag är van vid att spela på stort stadier och människor tvivlar på oss. Jag försöker bevisa dem fel, sa Jackson, som slutförde 12 av 22 pass och 1xbet bonus hade sitt första 200-gårds passerar. ”Vi kan leka med vem som helst. Det var ett bra team.Vi kan slåss och alla ser det nu.

Baltimore fick en seger mot en Los Angeles-trupp som redan hade klättrat en slutspelet med segrar i 10 av sina sista 11. Chargers-förlusten, vilket tappar dem till 11-4, ger ett stort slag mot deras förhoppningar om att vinna AFC West.

”De spelade sitt spel. Vi kunde inte få dem från fältet på försvar. Och vi kunde inte stanna på fältet för offensiv, ”sade Chargers-tränaren Anthony Lynn. ”Jag tyckte att speciallagen spelade ganska solida i kväll, men offensiv och försvar, vi blev outplayed. Vi blev outcoached.Det är bara så enkelt. ”

Baltimore släpade kort 10-6 tidigt under det tredje kvartalet innan Jackson avslutade en passagerare på 68 yard till Mark Andrews.

Justin Tuckers tredje fältmål förlängdes ledningen till sex och de satte bort det sent i det fjärde kvartalet när Patrick Onwuaso tvingade Antonio Gates fumble och Tavon Young gav tillbaka den 62 meter.

Jackson, som var det 32: e valet i april, hade sin första spelet på 200 gården och slutade 12 av 22. Han hade kommit in i spelet i genomsnitt 146,2 meter i de Unibet Brasil föregående fem spelen. Gus Edwards hade 92 varv på 14 bär, och Jackson hade 39 varv på 13 bär.

Ravens försvar, som kom in i spelet som den högst rankade enheten i NFL, frustrerade laddarna mest av natten.Philip Rivers – som var 23 av 37 i 181 meter – dödades fyra gånger, kastade två avlyssningar och hade inte ett touchdown-pass för första gången den här säsongen.

Melvin Gordon, som missade de senaste tre spel på grund av en knäskada, hade 41 meter på 12 bär och en touchdown.

Baltimore ledde 6-3 i paus, men laddarna tog ledningen mindre än två minuter in i det tredje kvarteret på Gordons touchdown från en gården ute. Ravens fick bollen för att starta andra halvlek men Chargers rookie-säkerhet Derwin James tvingade Kenneth Dixons fumble, som återhämtades av Melvin Ingram på Ravens 21 och återvände 3 meter.

Ravens svarade snabbt på efterföljande besittning när snäva slut Andrews delade säkerheter Adrian Phillips och Jahleel Addae, tar Jacksons pass 67 meter.De kom till 16-10 på nästa besittning på ett 56-yardfältmål av Tucker – hans ligaledande 38: e fältmål på 50 pluss varv.

“Vi vände det så det var upp till oss att gå ner och göra poäng, sa Jackson. ”Det var spela action. Mark öppnade och fick en bra fångst.

Laddarna fick öppningen men omedelbart vände den när Rivers pass blev avlyssnas av Brandon Carr på ett kast som var avsett för Mike Williams på första spelet. Ravensna konverterade omsättningen till tre poäng på Tuckers 24-yard fältmål. Det stora spelet med enheten var en 43-yard-körning av Edwards – det längsta rusande spelet som laddarna har tillåtit den här säsongen.

Baltimore gjorde ytterligare två resor till den röda zonen under första halvlek, men kunde bara skapar Tuckers mål på 35 gården.På Ravens tredje körning kom de sig så långt som 2, men Jackson var ofullständig på ett pass som var avsett för Michael Crabtree i slutzonen på fjärde-och-målet från 3.

Los Angeles fick till 6-3 sent i det andra kvartalet på Michael Badgleys 38-yard-fältmål. Titan 25, Washington 16

Blaine Gabbert kastade en två-yard touchdown-pass till MyCole Pruitt med 4:30 kvar och Tennessee Titans höll sina slutspel förhoppande genom att samla för att slå Washington 25-16 på lördag.

Gabbert kom av bänken för tredje gången denna säsong efter att Washington slog Marcus Mariota ur spelet sent i första halvlek med en stinger. Gabbert träffade Taywan Taylor i 35 meter för att starta den vinnande enheten, Derrick Henry sprang fyra gånger i 33 varv, hans sista en 18-yarder för de två.Gabbert slog sedan Pruitt på baksidan av slutzonen.

Titans (9-6) måste nu slå Andrew Luck och Indianapolis Colts och har antingen Baltimore eller Pittsburgh förlorat en gång för att vinna AFC: s andra vilda- kortplats för en andra omgång i slutspelet.

Säkerhet Kevin Byard avlyssnade Josh Johnsons pass på tredje och tredje med 1:17 kvar. Sedan valde Malcolm Butler ett pass när tiden gick ut och sprang 56 meter för en eftertrycklig TD.

Washington (7-8) har förlorat fem av sex.

Mariota kastade för 110 varv när han avskedades med 48 sekunder kvar i första halvlek av det defensiva slutet Jonathan Allen.Hans höger, kastande axel och arm undersöktes, sedan gick han till omklädningsrummet och ersattes av Gabbert.

Titanerna sa att Mariota fick en stinger, samma skada som slog honom ur Tennessee förlust den 18 November på Indianapolis. Han blev också slagen av säsongöppnaren med en armbågsskada som kostade honom en start.

Gabbert kastade för 101 meter, och Henry avslutade med 84 varv och en TD på 21 bilar.

< p> Adrian Peterson sprang på 119 meter för Washington. Det satte honom över 1 000 meter för säsongen för första gången sedan 2015 och gjorde honom till den 12: e spelaren i NFL-historien med åtta eller fler säsonger med 1 000 meter rusade.

Johnson kastade för 153 meter och en TD.Dustin Hopkins sparkade fältmål på 50, 40 och 46 varv, och Washington avslutade med tre säckar.

Den fjärde quarterbacken som startade den här säsongen för Washington den här säsongen, körde Johnson Washington på NFL: s näst längsta körning detta säsong, tar bollen med 26 sekunder kvar i det första kvarteret och sedan äta upp 10:58 från klockan, går 98 meter över 17 spelningar. Johnson avslutade enheten med en 7-yard TD-pass till Michael Floyd för en 10-6 ledning.

Rate this post