Romelu Lukaku dvaput udario za Unibet kao što je Diego Costa poslao Chelsea

Lukakuova dobro prihvaćena dvostruka donijela je neku potrebnu kvalitetu na inače običnu kravata, iako se to dogodilo ubrzo nakon njegove druge, što bi moglo imati najveće reperkusije. Diego Costa je prvi put poslao u svojoj karijeri Chelsea zbog dva odvojena prijetnja protiv Gareth Barryja, premda je sekundarna izmjena ukazala da je možda ugrizao svog Unibet protivnika. Nije ga poslao da grize, samo da gura glavu na Barryjevo lice. Iako neke slike izgledaju inkriminirajuće, igrač Evertone ne čini da se žalio.Barry je bio rezerviran za svoj dio u dvoboju, a zatim je dobio i drugu žutu za kasniji prekršaj na Cesc Fàbregas. “Gareth je rekao da se ne treba brinuti”, rekao je Roberto Martínez. “Jednostavno je razočaran što je podigao drugu žutu kartu.”

Chelsea je uspio poletjeti pristojnu stranu nakon što je sve ozljede zastrašujuće. Eden Hazard nedostaje, ali Costa je iznenađujuće obnovljena nakon što je sredinom tjedna rano Unibet napustila teren protiv PSG-a. Činilo se da je i raspoloženje, uzimajući prvu rezervaciju nakon samo 10 minuta kako bi se spekulirao na Barryjevu licu malo previše doslovno, a potom je jurio na terenu u potrazi za kaznenom kaznom od izazova Phil Jagielke kad bi vjerojatno bio bolje odsjesti njegove noge.Everton protiv Chelsea: FA kup četvrtfinale – živjeti!Pročitajte više Costa je čak i izvadio rukavice od sredine preko prve polovice, iako je nakon odsutnog otvaranja igra do tada bila malo porasla. Šanse su bile male u prvih pola sata. Kenedy je nakon trčanja uspio otvoriti lijevu stranu, ali je pucao previše visoko kada je vidio gol, a Lukaku nije mogao doći do obećavajućeg križa Séamus Coleman na Unibet sportsko klađenje drugom kraju nakon što je Leighton Baines učinio dobro da mu se našao pun Ovo je bilo oko toga za prvo poluvrijeme goalmouth akcije do nekoliko minuta prije intervala, kada je Joel Robles bio dužan napraviti prvi spas igre, dajući slobodni udarac od Williana preko bar nakon Jagielke je bio kažnjen i rezerviran za visok izazov na Fàbregas.Facebook Twitter Pinterest Diego Costa odbacio se nakon sukoba s Evertonovim Gareth Barryom – video

Još je bilo vremena za još jedan set između Costa i Barry prije nego što su se momčadi okrenuli, pa čak i prvi Everton pogodio metu, iako je Tom Cleverley uistinu Unibet zahtijevao više snage i smjera da pravilno trpi Thibaut Courtois. Martínez je obećao uzbudljivu igru ​​da pozdravlja novi glavni dioničar, Farhad Moshiri, u svom prvom posjetu Goodisonu, a to nije bilo , Iako se žestoko osporava, prva polovica neće dugo živjeti u sjećanju. Ovo četvrt-finale je naplaćeno kao posljednja šansa za srebrnjake za dva kluba koji su imali razočaravajuća sezona, i to je ono što je izgledalo. Razočaravajuće.

Barem je Everton pokazao više napadački uvjerenje u drugoj polovici, kako bi dovela mnoštvo u život.Ramiro Funes Mori je krenuo preko bara iz Cleverleyovog kuta, a Ross Barkley je pronašao prostor za manevriranje s desne strane i gotovo je poslao Lukaku jasno. Ipak, Chelsea je najbliži rezultatu, a vjerojatno je Costa trebao učiniti bolje nego bezobzirno preokrenuti loptu preko lica golova nakon što ga je Fàbregas izbavio. U kontekstu nesmetane igre, prilika je Unibet bila velika.Everton dozvolio Fàbregas daleko previše vremena i prostora na loptu i on je pronašao Kost gotovo instinktivno, samo za napadača da se loptica malo previše širok u izbjegavanju Robles i ostaviti se gotovo nemoguće kutu pucanja.

Nakon sat vremena kada se igra konačno razvila u nešto što se približava punoj krvi, a Aaron Lennon se dobro ukazao za Everton i Barkley koji završe obećavajući potez s mishitom pucao u mnoštvo.Precizno ponderirana lopta iz Cleverleyja donijela je sjajnu priliku za Lukaku, koja je odmah vidjela mogućnost, ali je prekinuta čak i bržom reakcijom Courtoisa, koji je inteligentno ostavio liniju kako bi dobio ruku na loptu i očistio opasnost. Diego Costa je pobijedio, ali Everton je igrao protiv napadača Chelsea Pročitajte

Baš kao što je Martínez pripremao poslati Gerarda Deulofeua na produženje Evertonovih napadačkih opcija, Lukaku je otvorio Chelsea samostalno. Iako ga je Barkley našao u prostoru s lijeve strane, bio je bliže zastavi kuta nego što je to bio cilj.Činilo se da još nitko nije mogao proći još bivši igrač Chelsea koji je mišićavao u kazneno područje unatoč očajničkom pokušaju da ga povuče César Azpilicueta, lako je skliznuo neoprostivo slab izazov Mikela Johna Obija, a onda Unibet okrenuo Gary Cahill, a onda drugi prije pronalaženja Courtoisova dna kutak. Cilj takve kakvoće nakon toliko prosječnosti bio je siguran da će riješiti igru, ali pet minuta kasnije Everton je imao još jednu. Chelsea je izgubio loptu iz bacanja u svojoj polovici, Barry je marljivo pobijedio u posjedu i dopuštao Barkleyju da pronađe Lukaku, koji je ovaj put jurio s desne strane i našao Courtoisov suprotni kut jednako neugodno.

Svi koja je ostala je za Costa vidjeti crveno za davanje Barry drugu lica u odmazde za težak izazov od Everton igrača.Iako Barry, također, nije uspio napisati konačni zviždaljka, jasno je da je reflektor na Costa, čiji će prethodni zločini biti ništa, ako se naboj kanibalizma Unibet doda na popis. “Nisam ga vidio, pa je teško reći da ili ne”, rekao je Guus Hiddink. “Diego je proganjao malo u igri. Everton nije ništa poduzimao izvan pravila, ali su išli za njim. ”

read more

Rate this post