Sportingbet apostas gratis

Nu har Thistlecrack, Gold Cup-favorit, äntligen haft en tävling över staket och andra högprofilerade chasers beror på att de återkommer på Ascot och Wetherby i helgen. Det är en spännande tid på året för hästkapplöpning och ingen har mer anledning att se fram emot den nya säsongen än JP McManus.Aidan O’Brien anser att det finns en debut på Sportingbet apostas gratis smuts i Breeders ‘Cup Classic Läs mer

Som ägare är irländaren så produktiv i Storbritannien och Irland som han medeltider tre eller fyra löpare varje dag och han har återigen köpt hästar under lågsäsong för att säkerställa att han kommer att vara representerad i de bästa raserna under de närmaste sex månaderna.

De som ska bära hans gröna och guldsilke för första gången inkluderar en vinnare, en andra och en tredjedel från den sista Cheltenham-festivalen.Buveur D’Air, tredje i Högsta Novice Hurdle, fortsatte med att vinna en poäng i Aintree i april. En övergång till nybörjare jagar vinkar för Nicky Hendersons anklagelse och Frank Berry, McManus’s racing manager, rapporterar att hans återkomst är “inte långt borta”. Cheltenham Gold Cup favorit Thistlecrack vinner chasing debut lätt Läs mer

“Den här gången år är alltid en tid att Sportingbet apostas desportivas vänta, “berry suckade på torsdag, kort efter hälsning en av hans arbetsgivares hästar i vinnarens hölje på clonmel. “Vi har några få poster på Ascot på lördag men de kanske alla måste vänta lite, med marken som den är.En stor talang och bara sex år gammal, kommer Minella Rocco sannolikt att hoppa över Ascot i helgen, men han har rapporterats “i gott skick”.

McManus har Yanworth för att stanna hoppa raser och den tidigare franska Kotkikova, nu med Henderson, för mares races, i vilken sfär det är hoppas hon kan bryta Willie Mullins håll på en viss tävling på festivalen. Orsaken till orsakerna kommer igen att försöka lyckas med att fortsätta chase och kommer att vara en att komma ihåg för festivalen, där han har vunnit de senaste två åren.

Om McManus har en Champion Hurdle-kandidat skulle det vara hans Triumph Hurdle-vinnare, Ivanovich Gorbatov, ett 25-1 skott i nuvarande vadslagningslistor. Men Berry spelade upp den tanken med orden: “Fyllan satte honom i hans ställe vid Aintree och Punchestown”, en hänvisning till den imponerande Apples Jade.Men hon hade slutat efter Ivanovich Gorbatov i Cheltenham. “Icke desto mindre säger Joseph [O’Brien] att han är i gott skick och Sportingbet live redo att springa. Han kunde gå till Down Royal nästa fredag. ”

Medan McManus säkert försöker avlasta bookmakersna av några veckor, kan han inte hoppas att ta ifrån dem så mycket som Hongkong Tote fick återbetala efter en botched start på onsdag ledde till den första någonsin tomrummet i området. En rake som brukade förbereda spåret på Happy Valley var proppat mot startboderna och fastnade mekanismen så att bara några av båsarna öppnade sig korrekt. Enligt en rapport återbetalades motsvarigheten till £ 13m till spelarna.

Rate this post