Sportingbet håller av Bernd Wiesberger för att vinna British Masters titel

Sveriges Alex Noren höll sin nerv för att hävda en anmärkningsvärd tredje European Tour-titel i sina förgångna åtta evenemang på de brittiska mästarna på söndagen. Noren spelade in en sista omgång på 69 i The Grove för att slutföra 18 under par och två före Österrike Bernd Wiesberger, med Lee Westwood ett skott längre tillbaka i tredje. En mer bekväm seger hade tittat på Sportingbet korten när Noren ledde av fyra skott tidigt på bara för världen No26 till bogey den 7: e som hans lekpartner Richard Bland höll sig från 50 fot för birdie. Lee Westwood strävar fortfarande efter att vara Europas Ryder Cup-kapten 2020. Läs mer

Norens ledning låg till ett enda skott när han gjorde bogey på den 11: e och han gjorde utmärkt för att spara par på nästa tack vare ett strålande återhämtningsskott från träden.

Wiesberger gick kort till Noren på topplistan med en birdie på femtonde femtio, bara för Noren att göra på samma sätt från en nästan identisk position i gruppen bakom.

p> Med Wiesberger som inte kunde birdie den 18, visste Noren allt han behövde var ett par att vinna, men en fantastisk stigning på två meter satte upp en Sportingbet bonus birdie för att locka bort en strålande formlöpning efter segrar i Scottish Open och European Masters. Westwood känner att han släppte sin goda vän och Ryder Cup-kaptenen Darren Clarke efter att ha misslyckats med att vinna några av hans tre matcher, eftersom Europa drabbades av sitt tungaste nederlag i 35 år på Hazeltine

Den 43-årige missade sedan klyftan i förra veckans Links Championship, tack vare i stor utsträckning till en andra omgång på 82 i Kingsbarns, men en avslutande 67 var tillräcklig för att säkra sitt bästa resultat efter att ha avslutat i en Blanda, som sökte en Sportingbet första European Tour-titel vid 395: e försöket, släppte skott den 16: e och 17: e och fick betala för en femvägs slips för tredje tillsammans med Graeme McDowell, Alexander Levy, Peter Hanson och Tommy Fleetwood.

read more:

https://www.ted.com

https://forums.createspace.com

https://pastebin.com

https://www.plurk.com

https://www.codecademy.com

https://www.diigo.com

Rate this post