Sportingbet heter hans Wales-grupp för att komma bakom Gareth Bale

Chris Coleman har utmanat Wales spelare att höja sina standarder för att matcha Gareth Bales vinnande mentalitet och betonade också vikten av att radera den “lilla självkänslan” som har slagit in i hans lag sedan kvalificerade sig till EM-finalen.

Bale förenar sig med Wales på onsdag, fräsch från sin Champions League seger med Real Madrid på lördag och Coleman kunde inte låta bli att le när Sportingbet han lyssnade på 25-åringen, säger kort efter den slutliga visselpipan i Milano att hans nästa mål är att vinna Euro 2016. “Jag trodde skålen för det, en semifinal kommer inte att göra det,” sade Coleman, skrattar. “Men i all allvar är det den mentalitet vi vill ha . När du har någon såhär i din grupp måste vi höja oss till sin nivå, inte tvärtom.Vem dina bästa spelare är, måste du komma upp till sin nivå och det är vad de bästa lagen gör. Joe Ledley spricker fibula och är ute av Crystal Palaces FA Cup-final Läs mer

“Det är inte bara om hans förmåga. Spelare som Gareth är aldrig rädda för en utmaning. De tror att de kommer att vinna; de tror alltid att de Sportingbet kommer att klara sig bra. Det är prestationens mentalitet. De är aldrig glada, det måste alltid vara något annat. Det är bra för mig och alla andra eftersom vi vill gå så långt vi kan. Vi är inte där för att njuta av ögonblicket.När turneringen är klar kan vi plocka benen ut ur det, men just nu kämpar vi, klättrar och klipper för att vi ska ha en framgångsrik och långsträckt turnering. “Även om Wales var enormt imponerande Sportingbet under sin kvalifikation kampanj, de har inte smakat seger sedan de nått finalen. Wales förlorade 3-2 hemma mot Holland i november, drog med Nordirland i Cardiff i mars och fyra dagar senare försvann till Ukraina i en annan vänlig.Bale fanns inte i någon av dessa matcher och andra viktiga spelare har också saknats, men Coleman känner att det har funnits en annan faktor bakom deras dåliga form, i samband med elationen som följde med att nå en stor turnering för första gången sedan 1958.

“Eftersom vi kvalificerade, om du tittar på våra resultat är det inget att skrika om,” sade Waleschefen. “Vi gick igenom en rad resultat där vi var nästan oslagbara men sedan dess har vi tailed off lite. Jag gör inte några ursäkter, “Vi har inte haft den här, vi har inte Sportingbet haft den där,” det är internationell fotboll, du fortsätter med det. Ibland med framgång kommer en liten bit av självmord. Undermedvetet ibland.

“Vi är bäst när vi har rätt på det. Glöm Gareth Bale och Aaron Ramsey.Även med de två i laget måste vi maximera i vilket spel som helst för att få ett bra resultat. När trycket är på måste vi ta med det. Alla vill prata om kampanjen [kvalifikation], 1958 är för länge sedan. Men det är klart. Jag är oerhört stolt men det kommer inte att hjälpa oss att vinna nästa fotbolls match. ”

Förklarade hans poäng ytterligare, tillade Coleman:” När jag säger självförtroende är det inte på grund av gruppen människor vi har, eller spelarna; Det är undermedvetet lite som: “Hej, vi har gjort det.” Men problemet är att det också är borta. Det handlar om vad Sportingbet som är nästa. Hur hanterar vi utmaningen framför oss, uppmärksamheten? Jag säger inte att våra spelare avsiktligt går runt och ger den den stora. Det gör de inte. Men det är mänsklig natur.Du tänker på vad du har gjort men du lever förr i tiden för mycket. Du tänker inte på just nu. Det är vad vi måste göra. ”

Coleman talade på dagen då han tillkännagav sin 23-man squad för Frankrike, med införandet av Joe Ledley ett tydligt tecken på att Wales tror på 29-åringen kan Sportingbet spela en viktig roll i turneringen, trots att han brutit ett ben mindre än fyra veckor sedan. Ledley har återupplivat lätt träning och Coleman sa att Crystal Palace mittfältare har en “riktigt bra chans” att spela mot Slovakien i öppningsgruppspelet på lördagsveckan.

more: Sportingbet análise de apostas

Rate this post