Sportingbet nära att bekräfta decemberkamp med Wladimir Klitschko

Eddie Hearn insisterar en överenskommelse har “nästan” kommit överens om Anthony Joshua för att bekämpa Wladimir Klitschko.Han har dock visat att det är oroligt att det inte är rätt kamp för Joshua att ta på detta stadium av sin karriär. Det är underförstått att ett tillkännagivande kommer att göras de närmaste dagarna för att bekräfta IBF heavyweight-mästare gör det Sportingbet bonus andra försvaret av sin titel mot Klitschko på Manchester Arena den 10 december. Tony Bellew behåller cruiserweight-titel med tredje omgången av BJ Flores Läs mer

Den tidigare IBF-, WBO- och WBA-mästaren Klitschko skulle utgöra den svåraste kampen mot Josvas professionella karriär, och en betydligt större utmaning än någon annan tidigare motståndare.

Det finns fortfarande en risk att Joshua kan förlora sin Sportingbet obesvarade status och titel till en tungvikt som anses vara den finaste i historia och att Matchrums Hearn kommer att anklagas för att göra kampen för tidigt.Promotorn är istället medveten om att det är chansen att de tar.

“Villkor är nästan där mellan de två nu, det finns många saker som måste falla på plats”, den 37-årige berättade BBC Radio 5 Live. “Tyson raseri är borttagen bältena [WBA och WBO]; De styrande organen skulle älska Anthony Joshua mot Wladimir Klitschko för att få bältet på linjen.

“Jag tror inte att det är rätt kamp för Anthony Joshua, men är det inte det som är spännande på det? Du kan inte riktigt vinna som en promotor, för på den ena sidan säger man: “Du sätter honom för lätt [tidigare] slagsmål” och då säger de: “Det är lite tidigt för honom är det inte ? Vad gör du? ”

” Det är en komplett 50-50 kamp.Friskhet, skarpa leder Sportingbet Brasil dig till Anthony Joshua, och då säger erfarenheten att Anthony inte har en chans. Det är definitivt ett hopp för tidigt, det är hans 17: e prokamp, ​​han har aldrig varit med någon som Wladimir Klitschko, någon med sin erfarenhet. Men jag tror också Wladimir Klitschko har aldrig varit med någon som Anthony Joshua. ”

Det hade varit oro om att Josvas tv-överenskommelse med det amerikanska nätverket Showtime och Klitschko med rivaler HBO kan visa sig vara för stort problem att övervinna.

Liknande omständigheter hade bidragit till att fördröja de strider som så småningom ägde rum mellan Manny Pacquiao och Floyd Mayweather och Mike Tyson och Lennox Lewis, men Hearn sa: “Det är ett fall att gå igenom sanktionsförfrågningarna. Överenskommelsen mellan fighters: det är där.De finansiella villkoren är överens.

“Vi hade problem med amerikanska broadcasters Sportingbet apostas eftersom de båda har olika nätverk: det är sorterat ut. Det är ett fall att få pappersarbetet i ordning, sanktionen i ordning. Förhoppningsvis om ett par dagar kommer vi att få ett meddelande. Det ser ut som Manchester. Det är en stor händelse. ”

read more:

https://www.atlasobscura.com

http://bibliocrunch.com

https://pregame.com

https://www.zotero.org

http://www.nfomedia.com

https://trello.com

Rate this post