Sportingbet visas i crosshairs som 49ers QB gör första början av 2016

Colin Kaepernick gjorde sin återkomst som en starter för San Francisco 49ers på söndag, även om han fick ett långt ifrån varmt välkomnande i Buffalo när han tog på räkningarna.

Kaepernick fortsatte sin protest mot rasets ojämlikhet i USA genom att knäla under nationalsången, en handling som hans kritiker har kallat Sportingbet patriotiska. Den här fientligheten var på show utanför arenan, där t-skjortor var på försäljning som visar quarterbacken i en rifles crosshairs. Bildtexten på skjortan läste: “Önskad: Notorisk skam till Amerika”. Robert Klemko (@RobertKlemko) Skjortor med ett rifleomfattning utbildat på Colin Kaepernick som säljer för $ 10 utanför Ralph Wilson stadium.pic.twitter.com/bSuxF3G5qqOctober 16, 2016

Skrek av “USA, USA” slog ut runt New Era Field som Kaepernick Sportingbet bonus knäböjde och quarterbacken blev rundad booed som han gjorde sin första start sedan förra säsongen. Han avslutade sitt första touchdown pass av 2016 tidigt i andra kvartalet, att finna Torrey Smith med en djup boll för en 53-yard TD. Det visade sig dock vara den högsta punkten för Kaepernick, då 49ersna hamnade i feländen på en 45-16-poäng. Kaepernick Sportingbet brasil avslutade bara 13 av sina 29 försök, men var effektivare med benen och rusade i 66 meter. NFL (@NFL) Kap går DEEEEEEEP.Got dem. Det är en 53-yard @ 49ers TD!

read more:

http://www.colorhunter.com

https://www.tvfanatic.com

https://www.smashwords.com

https://www.deviantart.com

https://www.colourlovers.com

https://www.ifixit.com

Rate this post