Tinfoil hatt-bär konspirationsteoretiker

Inom den tråkiga clamor att boo och hysa på pantomime skurk och domare Jon Moss för att regna på Leicester Citys parade genom att inte kunna fullständigt kontrollera antics av ​​22 vuxna män, av vilka många tillbringade 90 minuter försöker lura honom, UEFA: s roll i denna uppenbara konspiration för att neka Leicester City, titeln har blivit helt förbisedd. Som en av de tre viktigaste spelen som spelas över helgen tror du att den skulle ha blivit officiell av en av landets tre bästa domare, men märkligt Anthony Taylor, Mark Clattenburg och Martin Atkinson var alla påtagliga genom sin frånvaro från Premier League-schemat.

Och orsaken till deras frånvaro?Alla tre var ursäkta med motiveringen att de är borta till den här veckans Uefa Referees boot-camp-jamboree, där de sätts igenom sina steg före Euro 2016. Eftersom Fiver kan inte se någon bra anledning till varför denna samling av visselpipare kunde inte bli iscensatt på en mer lämplig tid på säsongen – som när det är över – vi är kvar för att nå den dystra slutsatsen att den organiserades av skuggiga figurer i Uefas maktkorridorer i ett sista försök att förhindra Claudio Ranieris sida från att slutföra sin äventyrs-ish triumf.Det är ett försök som bara svagt undergrävdes av det faktum att det var tveklöst att två av de mest omtvistade besluten som gjordes under Foxes 2-2-tävling med West Ham gick i hemmalagets favör. Leicesters Jamie Vardy väntar öde på kommentarer till domaren efter rött kort Läs mer

Mycket av fallouten från söndags match har fokuserat på avskedandet av Jamie Vardy, som kommer att bli tvungen att sitta ut minst en match på Naughty Step efter att ha tagit upp två gula kort. Han kommer att lära sig tillräckligt snart om han står inför ett längre förbud mot att peka fingret mot Moss och tydligen kalla honom ett otäckt namn. Självklart skulle det inte vara första gången anfallaren har gjort rubriker för att ringa några namn och Leicester fans hoppas att han kommer av lika lätt denna gång.Hans motsatta nummer, Andy Carroll, kan också hitta sig i varmt vatten för att kritisera Moss. “Jag tycker att det var ett dåligt beslut”, tillkännagav den stora Geordie, i kommentarer som är bundna för att locka uppmärksamhet hos viktiga människor på höga ställen. “Jag tror att han försöker att jämna det och jag tror att många människor har sagt det. Det är inte acceptabelt. Inveckling, veckoslut har vi haft dåliga beslut. “Spurs har nu chansen att minska klyftan mellan sig och Leicester till fem poäng i en match som redan har varit föremål för en domare kontroversen innan en boll har blivit sparkad.Premier League beslut att slita Kevin Friend från fixturen eftersom han bor i Leicester och kan ibland vara att spendera sin fritid på King Power Stadium har blivit korrekt lurad för att sätta ett farligt prejudikat och pandering till den typ av tinfoil hatt-bär konspiration teoretiker som kan hittas vid de flesta fotbollsmatcher, leder regelbundet verksamheten från det tekniska området. Neil Swarbrick kommer nu att officiera Stoke v Spurs, om inte det är upptäckt att osten i sina smörgåsar är Red Leicester. LEV PÅ BIG WEBBSIDA

Jag kastade den andra målvaktens vattenflaska bort för att jag vet att han håller lite användbar information om den där. Så det blev lanserat över reklambrädorna. Jag ropade på sina spelare och berättade för dem att jag hade sett dem prata straff innan, men det fungerade inte.Jag gjorde allt jag kunde för att släcka sina spelare, men tyvärr fungerade det inte för mig “- Drottningens keltiska målare Craig Gordon på hans misslyckade försök att bli bättre av Pope’s Newc O’Rangers-spelare under sin olyckliga skotska cupen semifinal straff straffspel. Facebook Twitter Pinterest Påven Newc O’Rangers glädje, tidigare. Foto: Ian MacNicol / Getty ImagesFIVERBREV

Marseille’s Margarita Louis-Dreyfus och Seinfelds Julia Louis-Dreyfus (Friday’s Bits and Bobs) är faktiskt avlägset relaterade – Julias farfar och Margaritas svärfar var kusiner, och Julias far sprang Louis Dreyfus Cie några år innan Margarita tog ansvaret.Rykten om liknande familjeband mellan Mike Ashley och George Costanza har ännu inte verifierats. “- Jack Dunning.” Denna amerikanska Bundesliga-fan i Los Angeles tyckte att Liverpool v Dortmund förra veckan var det bästa spelet jag har sett sedan 1982-VM-semestern, västra Tyskland mot Frankrike. Naturligtvis skulle de två fortfarande vara bakom USA! USA!! USA!!! v Belgien i 2014 hade Wondo inte choked framför ett tomt mål. Åh, ledsen att hämta upp 2014 då England var på semester medan USA fortfarande var på planen. Helvete, till och med Costa Rica var fortfarande på planen “- David McLellan.

Fotbollsveckan kommer alla upp i dina hörtrar här en bit.JOIN GUARDIAN SOULMATES

Chansen är att om du läser det här te-tidiga fotbollsmailen är du nästan säker singel.Men frukta inte – om du vill hitta kamratskap eller kärlek, registrera dig här för att se profiler av den typen av erudit, sällskaplig och vänlig folk som aldrig skulle drömma om att gå ut med dig. Och glöm inte, det är inte den avslag som dödar dig, det är hoppet. BITS AND BOBS

Luis Enrique gav det lite Hot Chat efter att ha blivit frågad av ett hack varför hans lag plötsligt spolar, capped av Söndagens hemförlust till Valencia. Efter att ha frågat vad sagt hacks namn var – Victor Malo, som översätts som “dåligt” på spanska – svarade Barcelonas chef “korrekt nästa fråga” innan han släppte mikrofonen. Facebook Twitter Pinterest Ställning antagen. Foto: Albert Gea / Reuters Vincent Kompany och Raheem Sterling kommer tillbaka till Manchester Citys trupp för att möta Newcastle United efter att ha kommit tillbaka från knä-gah!och lurar, men David Silva och Samir Nasri är uteslutna när Manuel Pellegrini närmar sig slutet av hans regeringstid i klubben.En bit eller bob som hade fått titeln “back, knack och (sort)” hade vi tänkt på det tidigare.

Styrelseledamot Adam Brown har visat sig på dörren märkt Do One i alltmer FC Disunited of Manchester, med hänvisning till en “hatkampanj”, “personliga attacker” och “en orkestrerad kampanj” mot regimen.

Liverpools chef Jürgen Klopp säger att han och Jordon Ibe är bra, tack. “Jag hörde från någonstans att Jordon har några problem med mig eller något?” Bröt han sig. “Bara några unga spelare kan komma upp och ibland är de i truppen, ibland inte.” Samtidigt insisterar Mario Balotelli att han inte har några planer på att återvända till Anfield när som helst snart. “När det gäller min framtid vill jag stanna hos Milan eftersom jag inte var glad i Liverpool och jag vill inte återvända där,” trålade han.

Crystal Palace Emmanuel Adebayor har återigen gjort sin bäst att leva upp till ett rykte för att främja laganda. “Vi spelar inte den bästa fotbollen ibland, vilket är normalt på grund av spelarna vi har – men lita på att det är en vacker klubb,” han moralstödd.

Och romanschefen Luciano Spalletti har Kategoriskt förnekat hänge sig i en fläck av lyxiga läderväskor med Francesco Totti efter romans 3-3 rita med Atalanta. “Det jag läste har förvånat mig mycket, eftersom jag blev avstängd för motsats,” spottade Spalletti, och kanske inte lägga ut det bästa försvaret av sin karriär. VILL ÄR MER?

Premier League-prickningspunkter .Spoiler: det finns 10 av dem. Facebook Twitter Pinterest Här går du. Komposit: Tom Jenkins, Reuters, Getty

Vinn! Vinna! Vinna! Vi har ett par (hem) biljetter till Sunderland mot Arsenal på söndagen till slut.

Hur Barcelona, ​​laget som inte kunde förlora blev laget som inte kan vinna. Av Sid Lowe. Serie A-titelloppet är gjort, roar Paolo Bandini och justerar blicken på botten av bordet. Daniel Taylor om den nedslående nedstigningen av Aston Villa.

Michael Cox ger galen rekvisita till Shinji Okazaki.

Fem talande poäng från Arsenals 1-1-teckning med Crystal Palace, från Jacob Steinberg.

om det är din sak…kan du följa Big Website på Big Social FaceSpace.’COVER ME IN ECSTASY ‘

Rate this post