Unibet megerősíti Aliir Aliir hiányozni fogja az AFL döntőjét

Aliir Aliir, a Sydney védője a térd sérülése miatt el fogja veszíteni az AFL döntőjét, míg egyik illeszkedő csapattársa a labdarúgás leginkább nem széteső fejszéjének súlyát érezte. Aliir nem tudott edzeni a SCG szerdán, amikor a hattyú megerősítette, hogy nem vesz részt a szezon szezonja döntőjében a nyugati bulldogok ellen. A 22 éves, aki a hatodik körben debütált, és ebben az évben 13 játékot játszott, szenvedett egy kisméretű mediális ligament törzs Sydney előzetes Unibet döntőjében. Statisztika: Az AFL döntőjében hat különböző “típus” felmérése Bővebben

A hattyú edzője, John Longmire két változtatást tervez az oldalán, aki összetört Geelong , Jarrad McVeigh (borjú) és a Rising Star győztes Callum Mills (hamstring) társkapitány, akik mind szerencsével képesek edzeni.

Valószínűleg Harry Marsh vagy Jeremy Laidler leesik, ha Longmire felveszi a McVeigh és a Mills.

A McVeigh és a Mills igényt választ, ha teljesen illik, és az egyetlen dolog, A Sydney-ből a duó felvétele a félelem lesz, mindkettő lebontása. “Be kell mennie egy Unibet megfelelő csapatba” – mondta a Swans 2005 vezető kapitánya, Barry Hall.

“Ha valaki lemegy, csak sokkal keményebbé teszi, és a ló (Longmire) eléggé mérhető, ezért nem kockáztatja, ha kétségei vannak.

” Mills…ez egy puha szövet sérülés, és ez aggodalomra ad okot. “Tudom, hogy a játékosok egy nagy döntőben akarnak játszani, de ha az első 10 percben Unibet valamit csinál, és ott ül, hogyan fogsz nézd John Longmire-t a szemében? “Hall hozzátette, hogy tesztelné a Mills és a McVeigh csapatait, akik mindketten vasárnap kiképzik az órát, és az első és második héten a döntőben.

“Láttuk a játékosokat a múltban félre, mert őszinték volt…nagyon könnyű elkapni a nagy-végső héten és menni” igen, én átvészelni’.Ez egy kemény játék, “mondta. A helyzet nem Unibet volt idegen Longmire-hez, aki a srácoktól elszakadva elhúzta Ben McGlynnt a 2012-es döntőből.

Josh Kennedy biztos abban, hogy edzője a helyes hívást fogja tenni.

“Nem akarsz valakit hiányolni a sérüléssel” – mondta Kennedy.

. Ez csak egy része a játéknak.

“Néhány ideges srác lesz, de…tudod, hogy a ló és az edzői stáb a legjobb döntést hozza a legjobbnak a csapat számára.”

Kennedy elutasította az aggodalmát a saját térdjében.

“Jól érzem magam.Biztosan nincs felhő “- mondta. Ted Richards, aki Unibet bonusz augusztusban bejelentette nyugdíjazását, várhatóan nem lesz mesebeli búcsú. Richards listája mint vészhelyzet a Swans elődöntőjében, de a Bulldogok nem rendelkeznek majdnem annyi magas célponttal, mint az Adelaide. Sydney-i futball-menedzser, Tom Harley érezte Aliiret, akit a klub kezdetben félt, hogy komoly kárt okozott miután a múlt péntek este az MCG-ben landoltunk.

“Mindig nehéz helyzetben van a játékosoknak, akik valamilyen bizonytalansággal néznek szembe a fitness előtt a játék előtt. Aliir fiatal férfi kiemelkedő karakter és Unibet fényes jövő, és támogatja a csapatot “- mondta Harley.

Rate this post