Vi kan minnas en hel del historier om hur tonåringar från hela Gamla

I Juventus avslöjade Paul sig på riktigt. Naturligtvis märktes fransmännens imponerande talanger under den första perioden av hans spel i Storbritannien, men nu en helt annan sak, nu har han blivit en av de starkaste mittfältare i Europa och världen, en man vars tjänster är villiga att betala under 100 miljoner pund. Under åren, i Juve, förvärvade Pogba den nödvändiga taktiska kunskapen, blev en smart spelare och utvecklades till en hög nivå av spel. Nu är han tillbaka på United.

Gerard Piquet

Vi har änglar, de har djävlar. 5 fotbollsspelare vars försäljning beklagades av Manchester United

Vi kan minnas en hel del historier om hur tonåringar från hela Gamla världen kommer till England för att komma in i toppklubbarna genom akademin. Det visar sig inte alls. Ja, det finns unika berättelser som berättelsen om Cesc Fabregas, men Gerard Pique fungerade inte bra. Till att börja med gick det ganska bra: Pique började gradvis konsolideras i United rotation, men med teamet Vidic-Ferdinand som uppträdde i laget stakade han bakom honom en plats i centrum av Red Devils-försvaret i flera år, han hade ingen chans. Men alternativet var inte så illa. Det förnyade Barcelona, ​​där ett nytt paket kommer att dyka upp – Pique Puyol.

Under de senaste åren lyckades Gerard bli ägare till ett stort antal troféer både på klubben och på internationell nivå, och han deltog direkt i alla stora framgångar i sina lag. Och ännu viktigare är hans personliga tillväxt. Tillväxt från den andra i ett gäng till den ledande, tillväxten till en fullfjädrad och fullfjäldig efterträdare till Carles. Ferdinand och Vidics “MJ” upplevde en kraftig nedgång, och därför var de samtidigt tvungna att rita om försvarslinjen och leta efter ny personal.

I England frågade Di Maria inte. Han vann med “Real” Champions League, utmärkte honom i en konsekvent hög nivå i spelet, flyttade till Manchester United. Här under det nya ledarskapet misslyckades Di Maria med att bevisa sig själv på ett lämpligt, om än ganska förväntat sätt. Det här är hela problemet.

Rate this post