Willian – en av de mest stabila vingarna i europeisk fotboll

Det enda är Firpos prestation under segern över Barcelona med ett poäng på 4: 3. Han är bra både i attack och försvar. På hans konto bidrar tre mål och fyra till 22 utgångar i basen.

3. VILLIAN

Willian – en av de mest stabila vingarna i europeisk fotboll. Till skillnad från andra är han inte ett lovande ungt geni, men redan en “klar” fotbollsspelare med ett utmärkt CV. Medan Malcom fortfarande försöker slå sig ner behöver Barcelona någon annan.

Ja, brasilianen är redan 30 år gammal, men han fortsätter att spela på högsta nivå utan att förlora någon hastighet eller teknik. Han har alla kvaliteter att bli oumbärliga på Camp Nou.

2. Antoine GRIZMANN

Efter ett högt tillkännagivande som Griezmann skulle lämna Atletico kallades Barcelona nästan en 100% ny klubb för en fransman. Världsmästaren har konsekvent utfärdat en riktig klass i huvudstaden i flera år, och det finns många intresserade.

Framåt, som kan spela nästan vilken position som helst, kommer Griezmann att vara hemma i Barcelona. Dembele och Coutinho är långt ifrån idealiska, och katalaner behöver en stjärna som inte tar några år att utvecklas.

1. Christian ERIKSEN

Fem förstärkningar som gör Barcelona oövervinnerlig

Tottenham har varit en av de bästa mittfältare i världen i mer än ett år. I slutet av säsongen meddelade Eriksen att han planerar att lämna “spurs”: “Jag tycker att det är dags för mig att prova något nytt.”

Dane har konsekvent visat högsta klass i London sedan 2013. Det är kreativt, pålitligt och extremt användbart med standarder. Hans genomsnitt är 2,5 nyckelpass och skott per spel. Med honom kommer “Barca” definitivt att bli starkare.

Rate this post