Bet365 fogadas bonusz

Bet365 hungaryA Bet365 egy olyan online szerencsejáték-társaság, amely számos márka révén kínál szolgáltatásait, mint például a Betway sport, a betway kaszinó, a Bet365 vegas, a Bet365 bingo és a Bet365 póker. A csoport számos márkát üzemeltet, mint például a Dream Bingo, a Bingo a dobozban és a Spin Casino.

Ez a vállalat 2006-ban elindította tevékenységét, és 17 nyelven elérhető, 17 nyelven rendelkezésre álló és ügyfélszolgálatot kínál, amely a hét minden napján 24 órában működik.

A Bet365 online sportfogadás számos olyan országban rendelkezik engedéllyel, amelyek tagjai az Európai Uniónak, mint például: Málta, Németország, Anglia, Spanyolország, Belgium, Dánia, Írország és Olaszország. A cég székhelye Máltán található.

A csoportot a nemzetközi eCOGRA ellenőrző ügynökség akkreditálja, a szabványok fő elemét és a játékosok védelmét az online játékok területén.

Hiteles és jól irányított vállalkozás
Játssz a Bet365-szal!

A Bet365 5 fő termékkel rendelkezik:

– Bet365 sportok: ez a könyvesbolt több mint 30 000 sportfogadással rendelkezik. Az ügyfelek követhetik az élő sporteseményeket, amelyek növelik az adrenalin szintet. A fogadás online vagy mobil eszközön keresztül történhet.
– Bet365 kaszinó: A Bet365 több mint 500 játékot kínál, és minden nap új játékokat adnak hozzá. Olyan játékokat találunk, mint a rulett, a blackjack vagy a gép slot. Élvezze őket, mert rendkívüli bónuszok is vannak! Vannak esetek, amikor az üdvözlő bónusz akár 1000 eurót is elérhet!
– Bet365 bingo: jackpotokat, ingyen bingót, pénznyereményeket kínál. Bet365 Bingo is elérhető azok számára, akik tétet akarnak mobil eszközükön.
– Bet365 póker: havonta több mint 3 millió bajnokságot szervez. A Bet365 póker ajándékokat és kivételes jutalmakat kínál a nyerteseknek

Bónusz és versenyek

A Bet365 fogadási bónuszok az interneten promóciókkal és bónuszokkal vonzza és ügyelheti ügyfeleit. A Bet365 üdvözlő bónuszt kap, amely egy új ügyféllel csatlakozik a Bet365 sporthoz. Az ajánlat csak az új ügyfelek számára érvényes, és minden az új ügyfél lakóhely szerinti országától függ.

A Bet365 nagyszerű ajánlatokat kínál pár versenyeivel, például a hétvégi kirándulásokkal az európai fővárosban a nyertesek számára, vagy a hűségprogramok, amelyek árakat kínálnak, amikor fogadást hajtanak végre. A kék szint akkor érhető el, amikor elkezdi a lejátszást. A programot 6 szint jellemzi: kék, bronz, ezüst, arany, ezüst, platina és fekete. Minél magasabb szintre kerülsz, annál több bónusz várja Önt és kiváltságait.

Vevőszolgálat

A Bet365-nak magas színvonalú ügyfélszolgálata van, amely rendszeresen és bármikor működik. A Bet365 csapathoz 24 órás élő beszélgetés, e-mail vagy telefonon is beléphet. Ez a jól képzett szakember csapata áll a rendelkezésére, hogy válaszoljon a játékokkal és promóciókkal kapcsolatos kérdéseire.

Tagsággá válás

Minden olyan személy, aki tagja akar lenni, fiókot hozhat létre ezen a weboldalon. A platform megkérdezi személyes adatait és elérhetőségét. A szolgáltatások eléréséhez 18 éves korig kell rendelkeznie. A Bet365 egy biztonságos és megbízható, könnyen használható weboldal, és támogatja a Felelős Szerencsejátékot is.

A webhely blogot üzemeltet a bennfentes blog. Minden sporteseményről információt kaphat, és összegyűjtheti az összes új információt a Bet365-ról. Ahhoz, hogy naprakész legyen, csatlakozzon a Betfair-re a twitteren vagy a google + -on.

Díjak és elismerések

2015 júniusában a Bet365 Bingo a legjobb új online bingó weboldalnak számított a 2015-ös WhichBingo díjak alatt.

Rate this post