Betfair

betfair logo

När normala betting inte är tillräckligt för att höja adrenalinnivå är det värd att vända sin uppmärksamhet mot spelbörsen. Som det visar sig man kan också handla med vadslagningar. Med Betfair kan du satsa dina typer på ett internationella forum. Insatsgränser, och således odds, är mycket högre än vid vanliga bettingar.

Vad du behöver veta om Betfair?

Det är det största och mest kända spelbörsen. Trots det att företaget grundades redan i 1999, började det sin verksamhet först i 2000 och sedan då hela tiden växer. För närvarande har börsen 15 kontor i många länder bl.a. Storbritannien, Portugal, USA och Irland.

Bonus 1.000 kr – Betfair registrera!
För närvarande har börsen licenser utfärdade på 9 territorier. Förutom licensen från kommissionen på Gibraltar har de också de utfärdade av Spanien, Italien, USA och Bulgarien. Företaget fokuserar sin verksamhet på länder där spelmarknaden regleras mycket väl. Därför fokuserar börsen sin verksamhet främst på Storbritannien.

Vad bör betonas är det faktum att företaget inte är en Betclic bookmaker, det är börsen, vilket ger spelare mycket mer möjligheter än vanliga betting bolag. Satsningar kan göras på två sätt: innan spelet och under spelet.

Vilka kampanjer och avgifter väntar på spelare?

För det första förlorade spelet kan du få en återbetalning på 200 kr om du satsar minst 200 kr. Ifall du förlorar din första bet får du upp till 200 kr tillbaka. Detta innebär att för att spela helt riskfritt för första gången skall du satsa exakt 200 kr.

Betfair tar ut en avgift på 5-6,5 % av rena vinsten (och inte av värdet på hela oddset!). Förlorar du – betalar du inga avgifter. Provisionen kan verka vara hög, dock när vi tar hänsyn till de befintliga kurserna, så i slutändan vår vinst blir mycket högre än för spelet på vanliga betting spelbolag.
Det finns också en extra Premium Avgift, men den gäller bara en liten bråkdel av spelarna. Det är förenat med mycket höga intäkter från spelet.

Varför är det värt att spela på Betfair?

För det första och främsta eftersom det inte dras skatt från din kupong. Dessutom har ett brett utbud av bet för alla. Mycket höga odds lockar ständigt nya spelare. Dessutom kan du spela i tio olika valutor. Det finns också ett system av bonusar och erbjudanden. Varje satsning hanteras mycket smidigt och pengarna överförs till vinnarens konto nästan omedelbart.

Det är också värt att betona en hög rank av denna börs. Tack vare dennes tillförlitlighet är den hög placerad bland många av världens rankingar. Dessutom finns inga gränser för satsningar vilket gör att potentiella vinster verkligen är mycket höga.

Vilka nackdelar har Betfair?

Framför allt för många människor språkbarriären kan visa sig vara oöverstigliga. Bland möjliga språkalternativen saknas svenska och svensk valuta. De avskaffades redan 2012. Svenskarna har dessutom höjda provision från 5 % till 6,5 %. De nationella föreskrifterna för hasardspel bestämmer högre provisioner för att uppnå börsens planerade vinster.

Dessutom kan kontohantering vara lite besvärligt. En lång och ansträngande process av kontroll är det första hindret att övervinna. Sedan bör du vara medveten om begränsningar förknippade med utbetalningen av vinster, de som ska förhindra penningtvätt. Tyvärr också kvaliteten på kundtjänsten är låg – de som ansvarar för kontakt med kunden oftast tar lång tid på sig för att svara.

Sammanfattningsvis…

Varje professionell spelare bör ha ett Betfair konto. Denna spelbörs ger betydligt mer möjligheter än vanliga bookmakers. Inga insatsgränser, hög risk, höga odds – allt detta bidrar till en möjlighet att uppnå en mycket hög vinst. Dessutom kan man slå vad mot och med människor från hela världen och i olika valutor. Men kom ihåg att Betfair webbsida inte stödjer det svenska språket. Om du har några frågor, kommer du inte få svar på ditt modersmål. Därför om du är bekant med en av nio tillgängliga språk, gå vidare och skapa ett nytt konto. Pengarna finns nära till hands!

Betfair
5 (100%) 1 vote