Få pengar tillbaka på Betway och satsa säkert!

Kampanjer Betway

Sista chansen för dig att hoppas på kvalifikationer i den europeiska våren ligan, samt nya möjligheter för spelarens blå-gula fans njuta stor cashback om du satsar på Champions League-match med ditt favoritlag. Du vet bättre spel på cashback avkastning om du sätter en förlorare, och om du väljer att sätta på en blå-gula färger på Betway en cashback på 400 kronor.

Vårt råd är inte missa denna blå-gul cashback favoritlag oavsett vad du har i åtanke. Cashback som nämnts ovan, finns på betway.se och nya fördelar för kunder och välkomstpaket, som kan producera 100% första insättning upp till ett värde av fem hundra kronor.
Minimikraven för deltagande i kampanjen är listade nedan:

  • Betway att öppna ett konto på några minuter och gör en insättning i konsistensen att använda så många bonus upp till maximalt 500 kronor
  • prenumerera på denna kampanj, och ta hand om honom är redan är inloggad på ditt konto
  • satsa minst 25 spel kronor alternativ på varje match blått och gult för att matcha och om det slutliga resultatet kommer att bli 0-0 insats kommer att återbetalas upp till 200 kronor (beroende på hur satsning)

Vänta inte! Skapa ett gratis konto på Betway och börja satsa på matchen och vinna pengar!F å en fantastisk upplevelse och börja ett nytt liv som en lärd av sporten.
Denna mängd av kampanjer är en riktig höjdare för både fans och nybörjare.

more: http://tips-apostas.com

Få pengar tillbaka på Betway och satsa säkert!
5 (100%) 2 votes