Unibet pariuri online bonus

Cyrus Christie este pregătit să intre în campania Republicii Irlandeze pentru Cupa Mondială dacă Seamus Coleman nu reușește să-și dovedească aptitudinea la timp pentru deschiderea de luni de seară împotriva Serbiei în Belgrad.

managerul Martin O’Neill a petrecut o mare parte din săptămâna Unibet pariuri online bonus trecută așteptând știri despre Coleman, care nu a jucat un minut de fotbal competitiv în acest sezon din cauza unei accidentări la gleznă.Sam Allardyce arată încrederea în echipa europeană bătută cu prima linie în Anglia Citește mai mult < Coleman va fi unul dintre primele nume din foaia de arbitraj din Irlanda dacă ar fi potrivit – a încheiat finalele Euro 2016 purtând Unibet banderola căpitanului – deși managerul asistent, Roy Keane, a confirmat că rămâne o îndoială serioasă.

Dacă Coleman va pierde, copilul în vârstă de 23 de ani este înlocuitorul Unibet natural și declară că este disperat să demonstreze că încrederea lui O’Neill în el este bine întemeiată. “Managerul are încredere în mine dacă trebuie să fiu chemat, deci este doar un joc de așteptare”, a spus fundașul de la Derby. “Când eram departe de Euro, el a venit pentru mine și mi-a spus că meritam șansa de a juca, dar nu a putut să mă încorporeze cu adevărat și doar să aștept cu nerăbdare calificările la Cupa Mondială.A auzi asta din partea managerului este minunat si poti veni fericit chiar daca nu joci. A fost fantastic doar să fiu acolo și pot să mă descurc foarte mult. “Christie a început în victoriile din Gibraltar și acasă la campionii mondiali pe drumul către Franța, dar aparițiile sale până în apostas Betclic prezent au fost în principal în amicale, inclusiv câștiga 4-0 peste Oman. El a spus: “Am luat Seamus în fața mea, dar de fiecare dată când am ieșit acolo, este o oportunitate”. În timp ce Christie a privit de pe bancă în timpul Euro 2016 el a luat încredere de la drum Republica a făcut, dar știe că Serbia va fi o mână la stadionul Crvena Zvezda. “Întotdeauna vrei să coborâți la cel mai bun început posibil și trebuie să ne punem marcatorul în jos.Va fi un loc greu de dus, dar trebuie doar sa ne Unibet mentinem forma si sa ne jucam jocul. “Ambele echipe vor fi epuizate prin suspendare cu fundaful Irlandei Shane Duffy lipsit ca urmare a rosii lui card în finala cu 2-1 în Franța, în timp ce Serbia va fi fără Aleksandar Kolarov și Nemanja Matic, care au fost concediați când au coborât cu 2-1 în Portugalia în ultimul lor calificativ Euro 2016.

Rate this post