England möter nederlag i kvinnors U-20-VM när Japan går till finalen

England är ute av världscupen för kvinnor under 20 efter att ha fallit till en 2-0-slutlig nederlag av en imperialistisk japansk sida på Stade de la Rabine.

Lagen möttes som de två högsta poäng i tävlingen – var och en som hade avslutat ett sex-måls spännande i gruppstegen – och England var nästan utanför marken i den andra minuten när Chloe Kelly snurrade förbi sin markör och träffade en 1xbet bonus smart låginsats som var klövad vid det fulla sträckning av Hannah Stambaugh i det japanska målet.

Det var det enda mål som de fick hälften till.Galvaniserad av deras tidiga förflutna, Futoshi Ikedas sida dominerade snabbt bollen med skarpa, målmedveten passering som fäst England ännu längre tillbaka. kanten på lådan och dunkade hemligt hem. Fem minuter senare var det två, Jun Endo nickade förbi en benägen Sandy MacIver efter att Hinata Miyazawas virvlande långdistansskott hade avbrutit baren. Samma målram ramlade igen innan halvan var ute. England slog nederländska för att nå U20-VM i semifinal. Läs mer

England kom ut från intervallet återupplöst och de tidiga stadierna av den andra perioden såg en rollförändring när Japans försvar sattes till ett för sent test.England kunde inte översätta territorium till chanser, men för ofta släpptes av en slarvig sista pass. Det närmaste de kom var genom en insats på 35 gårdar från Alessia Russo, mer ett tecken på Bet 365 apuestas desperation än avsikt.

När stormen väder ut började Japan vända skruven igen. Ueki drog ut till höger, gled fram till kanten och blinkade ett skott över målet. minuter senare gjorde Endo liknande invägar från den andra flanken.

Mitt i detta Russo nickade en rubrik bara bred, men i själva verket hölls England till stor del på armslängd av en japansk sida vars tekniska klass förmodligen förtjänade en mer eftertrycklig resultatlinje. more: apuestas-gana.com

De återvänder till Vannes på fredag ​​för att möta Spanien, som besegrade Frankrike 1-0 i den andra semifinalen. England kommer att avsluta en livlig kampanj med play-off på tredje plats samma eftermiddag.

Rate this post