Sportingbet online fogadóirodák

Sportingbet casinoCate Campbell csalódást okozott az 50m-es freestyle egyedi érmekből, mögötte az ausztrál női 4x100m-es medley relé csapatának horgonyzásához. Az ausztrál csapat Sportingbet másodpercenként másodpercenként Dániát érte el, másodpercenként pedig 3: 55.00-t tett ki egy domináns Team USA mögött, aki aranyat vett.Ausztrália Kim Brennan nyerte az aranyat, miközben Meares keirin bronzot olvasott több

A Backstroker Emily Seebohm egy erős első lábbal vezette a csapatot, és harmadikat Dániából és Kanadából múlt.Az ellentmondásos Yulia Efimova erőteljes Sportingbet bónusz mellszívó lábát Oroszországba helyezték vissza, amikor a második szakaszban megérintették az USA-t, mielőtt Emma McKeon szilárd pillangó lábát Ausztráliában visszahelyezték volna, mint egy külső lövés.

p> Cue Campbell, aki az 50m aranyérmes, a dán Pernille Blume mellett húzta meg az ezüstöt, miközben Simone Manuel az amerikaiak előtt szántott. A verseny után Campbell megkönnyebbülten késztetett valamit, amiért valami ilyesmit váltott ki az elmúlt néhány napban.

“Annyira kielégítő volt, hogy megtartotta a fejem, és nem Sportingbet online fogadóirodák pánikoltam, és büszke volnék “mondta Campbell. A játék végső úszásakor Kyle Chalmers hazatért a freestyle legbe, hogy Ausztráliát a férfi 4×100 méteres közvetítőjében bronzra forgassa.Michael Phelps biztosította a 23. olimpiai aranyérmet, mivel az USA csapata a második helyen végzett Nagy-Britannia előtt. A britek majdnem fenyegetettek egy figyelemre méltó felháborodást, ahogy Peaty Ádám briliáns mellszurkolattal vezetett, de Phelps a pillangó után a vezető Sportingbet szerepet töltötte be, és Nathan Adrian hazaküldte az amerikaiaknak, és Phelps ötödik aranyérmét adott a játékoknak.

Ausztráliát a medencében pozitívan zárta le, miután a csillagok Mack Horton és a magas rangú Campbell nővérek mindketten csalódást szenvedtek, amikor az 1500m-es és 50m-es freestyle érmét kihagyták.

sportingbet MagyarHorton az 1500m-es döntőbe belépett a kedvencei közé, de hatodik helyen végzett, mivel az olasz Gregorio Paltrinieri aranyat vett az USA csapatához Connor Jaeger és egy Sportingbet másik olasz Gabrielle Detti előtt.Paltrinieri már jó úton haladt, hogy megszakítsa a Sun Yang világbajnoki rekordját a legtöbb versenyen, de 14: 34.57-kor mindössze rövidre esett, míg Horton 14: 49.54-nél jóval rosszabb volt.

“Egy kicsit kicsit kiábrándító. Nagyon komoly hét volt – mondta Horton a verseny után. Az ausztrál betegséggel küzdött a 4×200 méteres relé után a hét elején. “Nyolc napja van, és a testem az elmúlt napokban beteg volt,” – mondta. “Én csak megpróbáltam együtt tartani. Örülök, hogy átjutok a versenyen, és Greg nagyon boldog.Ő egy jó barátom, Sportingbet ezért örülök, hogy győzelmet aratnak. “Horton a verseny első szakaszaiban az első három helyen kívül ült, miközben a 21 éves olasz Paltrinieri egy erős vezető – egy teljes testhossz a legközelebbi rivális előtt, és jóval világméretű felvételi ütem alatt 300m után. 600 méterrel az olasz több mint négy másodperccel tiszta volt a mezőnytől, és szinte minden fordulóban jobb volt a világrekord felvételénél, mint a hat testhosszúság az 1000 méteres ponton. Horton a legtöbb versenyen harcolt a negyedik helyszínen, de az elmúlt 400 méteren tovább gyengült, miközben Paltrinieri megállíthatatlan vezetéssel vette a saját versenyt.Facebook Twitter Pinterest Mack Horton a hatodik helyen végzett a férfi 1500 méteres freestyle döntőjében. Fotó: Stefan Wermuth / Reuters Pillanatok előtt a verseny Ausztráliai Campbell nővérei ismét kihagyták az egyes érmeket a végső rendezvényükön. Dániában Pernille Blume, amerikai Simone Manuel és Aliaksandra Herasimenia a fehéroroszországi Monique Puig miatt Puerto Ricán aranyérmes Sportingbet története a női kislemezekben Tovább…

Cate Campbell az ötödik helyen végzett 24.15-kor, míg nővére Bronte elhalványult a célból, és a hetedik helyen zárult 24.42-kor.Blume 24,07-ben aranyat vett, szigorúan 100m bajnok Manuel (24,09) és Herasimenia (24,11) mellett.

“Nem volt a legjobb, de igaza van, hogy ez a hét nem volt a legjobb” Cate Campbell mondta a verseny után. “A világnak talán az olimpiai történelem legnagyobb Sportingbet torlódása volt néhány éjszakával ezelőtt. Sajnál, de tudod, talán még négy évig maradok. “Bronte nővér azt mondta:” Nagyon örülök, hogy részt vettem a döntőben, és szeretném, ha a végső másként megyek, de nem fogok állni, és kifogásokat okozni sérüléssel és előkészítéssel. Nem csak az, amit te csinálsz.Az egyetlen alkalom, amikor kudarcot vallasz, amikor kifogást keresel a kudarcokért. “Cate Campbell, aki nyolc évvel ezelőtt Pekingben vette a bronzot, a második leggyorsabb kvalifikációs idõben lépett be a döntõbe. 24,32, Dániában Blume (24,28) mögött, míg Bronte Campbell második sávba húzódott, miután az ötödik leggyorsabb 24.43-os futamot tették. A 100 méteres freestyle csalódást követõen kellett eldönteniük az idejét, mivel az egykörös őrület az úszási menetrend negyedik legutóbbi eseménye, de nem Sportingbet kellett volna, és mindketten mérlegelik a tokiói kampányokat annak érdekében, hogy áttörni az egyes aranyat.

Rate this post