Unibet fogadási bónuszt

Unibet mobilEzúttal egyszerűen nem volt. Greg Rutherford, az az ember, aki mindig kihozza a nagy alkalomra, nem tudott eléggé eljutni ahhoz, hogy megfeleljen a négy évvel Unibet ezelőtti eredményeinek. És egy éjszaka, amikor a pályán állt, amikor Mo Farah aranyozott , a hosszú jumper egy frusztrált és kissé elhagyatott alakot vágott, annak ellenére, hogy az amerikai Jeff Henderson és a dél-afrikai Luvo Manyonga nyertes bronzot nyert.

“Ezekért a versenyekbe kerülök, hogy nyerjek, nem pedig ezüst vagy bronz bosszantó. Azért jöttem ide, hogy megnyerjem, és amikor nem nehéz, “mondta egy Unibet felesleges Rutherford után.USA Jeff Henderson ugrik elragadni az olimpiai ugró aranyat Olvass tovább

” Ez egy nagyon kemény bronzérmet.Ha 10 évvel ezelőtt elmondaná nekem, hogy olimpiai bronzra lenne szükségem, akkor azt mondtam volna neked, hogy ne legyen olyan hülye. ”

A brit hosszú jumper a végső helyre került, mint a világ uralkodó világa , Európai, Nemzetközösségi és olimpiai bajnok. A 2012-es londoni versenyen a hat Unibet fogadási bónuszt versenyen hat lenyűgöző körút zajlott le, amint Farah megkerülte a pályát. De a leghosszabb ugrása – a hatodik és a végső 8,29 méteres kísérlet, ami negyedikről harmadára növelte a versenyt – nem volt elég ahhoz, hogy legyőzze a dél-afrikai sokonga 8,37 méteres személyi legjobb jelét. Henderson még tovább ment végső ugorjával, felidézve furcsa bemelegítő rendszerével, amely Michael Jackson Thriller tánccal emlékeztet, és a szezoni legjobb 8,38 méteres szünetet tartja.Facebook Twitter Pinterest Farah megtartja a 10 000m-es címet, Phelps megnyerte a 23. olimpiai aranyat Végül elég volt az arany bevonása, annak Unibet ellenére, hogy egy késői dráma ellenére Henderson honfitársa, Jarrion Lawson még mindig tovább ugrott a verseny, csak a kezét a homokban.Henderson, aki bármelyik színárnyalat első olimpiai éremét megnyerte, nem tudta elrejteni az örömét.

unibet MagyarEgy elpusztult Rutherfordnak, aki mindig kockáztatta, hogy elárasztja a szuper szombat csapattársai, akikkel megosztotta az arany 46 percet négy évvel ezelőtt, amíg eredményei arra kényszerítették a világot, hogy üljön fel, és elismerje óriási tehetségét, a Unibet győzelem vált szokássá. Elaine Thompson túlfeszített tisztán ragadja meg a női 100 méteres aranyat Jamaikához Tovább…

Miután elrontotta az első két ugrikát Pénteken a pénteki kvalifikáció során, amikor Dan Pfaff edzőjével beszélgetett, Rutherford az első 8.18 méteres ugrójával letette a labdát.

Fókuszált és határozottnak tűnt, de szokatlanul nagy alkalomra végül érezte, hogy teljesítménye egy kicsit lapos.Rutherford kereskedett az élen Manyonga, Lawson és Henderson-val, amíg az amerikai nem vette fel az óriási végső ugrást, hogy aranyat vegyen. Rutherfordnak is volt bosszúsága, aki nem volt hajlandó hibáztatni az ütközést, ami problémákat okozott neki. a dobhártya és az Unibet egyensúly a szezonban korábban, amikor a verseny után kiderült, hogy a negyedik ugrás jó 8,26 méterre volt, bár korábban szabálytalanság volt.

Nem volt elég ahhoz, hogy megnyerjük de úgy vélte, hogy ez eltorzította a szűk verseny egyensúlyát.

“Bosszantó előrelépésem volt, amikor azt mondták nekem, hogy végül az a rossz, amit adtak nekem, nem volt hiba, a jel.Ezzel a ponton vezetett volna, és nyomást Unibet gyakorolnék – mondta. “Örülök, hogy végül összegyűjtöttem, milyen energiát hagytam, hogy a negyedik helyről érmet szerezzek. De ez még mindig nem elég jó a szememben. “Rutherford, aki csak kétszer ugrott tovább, mint a Henderson által megszerzett győzelmi jel, óriási ellenállóképességet és önbecsülést épített fel négy, olykor ellentmondásos év alatt mint London.

A British Athletics-ből a támogatása alól, a múlt nyáron pekingi brit készleten lévő uniós zászló hiányával kapcsolatos viták miatt gyakran úgy tűnt, a legmagasabb szinten.Greg Rutherford (@GregJRutherford) 1/3 Reggel mindenki otthon.Még Unibet mindig ébren vagyok (04:30). Igazán nem tudok eléggé megköszönni a támogatás csodálatos üzenetének.Grang 14, 2016Greg Rutherford (@GregJRutherford) 2/3 Nagyon csalódott vagyok ma, és ez őrült lehet néhány , de annyira rosszul voltam, és mindent megajándékoztam, hogy megpróbáljak nyerni.Agusztus 14, 2016Greg Rutherford (@GregJRutherford) 3/3 Ha a legjobb nem elég jó, fáj, és meg akarom oldani, hogy mi történt. Köszönöm ismét a szeretetért. Ez annyit jelent Augusztus 14, 2016

Gyakran nem szokványos – éppen most fejezte be a hosszú ugrás gödröt a hátsó udvarán – de soha nem unalmas, ő tolta magát érmet érmet követően.De miközben a Rióba építették simábbabbak, ugrása nem volt annyira konzisztens, mint amilyennek Unibet tetszett volna. Néhány kényelmet látott abban, hogy négy évvel ezelőtti csapattársait még mindig hazaérkezett érmek – arany Farah és egy ezüst Jessica Ennis-Hill számára. “Négy évvel ezelőtt egy nagyon eltérő történet volt. A szuper szombat nagyon szép nap volt Londonban. Nagyon különleges, hogy látni fogjuk, hogy a britek még mindig versenyeznek. Most már egy kicsit idős vagyunk, és jó látni, hogy meg tudjuk csinálni “- mondta. De végül is, Rutherford csak rövid volt. Olyan ember számára, aki hozzászokott ahhoz, hogy soros győztes legyen, nem tudott segíteni, de úgy érzi, mintha hiba lenne. “Valószínűleg, ha a Unibet tavalyi év konzisztenciájával számolnék, úgy gondoltam volna, hogy olimpiai bajnokként jártam el újra.Sajnos nem volt ez – mondta. – Ez a sérülés rossz idõben jött. Keményen dolgoztunk, hogy visszahozzam, és itt olimpiai bronzérmes vagyok. De ez egy keserű pirula. “

Rate this post