Murraybrisen förbi Isner att inrätta Ferrer-semifinalen i Wien

Top-seeded Andy Murray avancerade till sin 12: e semifinal i säsongen genom att besegra John Isner i USA 6-1, 6-3 vid Erste Bank Open på fredag.

Murray, som vann evenemanget i 2014 kommer att spela försvarare mästare David Ferrer för en plats i söndags finalen. En annan före detta mästare, Jo-Wilfried Tsonga, kommer att ta på åttonde-fröken Ivo Karlovic i andra semifinalen. Murray slog Ferrer för titeln för två år sedan och slog också spanjoren i semifinal på sin väg att vinna till titeln i Peking för tre veckor sedan.

Den andra rankade Scoten gav bara en poäng på tjänsten i öppningssetet.Det var viktigt att sätta honom under lite tryck, särskilt från början av matchen. “Ferrer höll en matchpunkt och vann de sista fyra matcherna för att slå Serbiens Viktor Troicki 6-3, 3- 6, 7-5.

Den 19: e rankade spanjoren och Troicki hade en servicebrist varje gång de delade de två första uppsättningarna. Troicki missade en matchpunkt på Ferers tjänst på 5-3 i tredje och vann inte ett annat spel. Han räddade tre matchpoäng för Ferrer på 6-5 innan spanjoren omvandlade sin fjärde chans med en förhandshandare.

“Det var många sammankomster. Det var en bra match “, sa Ferrer, som klagade över muskelkramper i hans vänstra ben. “Viktor spelade några mycket bra tennis i de två första uppsättningarna.

Rate this post